Skip to content
Float tank

Enig resultaat

Floaten, ook wel floating genoemd, is een ontspannende ervaring waarbij je moeiteloos dobbert in een speciale floating tank met epsom Salt water. Zonder het constante lawaai van de wereld om je heen, verlaagt je lichaam zijn cortisolspiegels (het belangrijkste chemische bestanddeel van stress). Je hersenen geven verhoogde niveaus van dopamine en endorfine af.

Je spieren, gewrichten en botten nemen een welverdiende pauze. Je geest komt tot rust en je lichaam heeft ineens heel veel extra middelen, waardoor het zich kan concentreren op zaken als genezen en rusten – de stress drijft gewoon weg. De wervelkolom ontspant, chronische pijn wordt verlicht en je spieren krijgen de kans om volledig te herstellen. In tegenstelling tot  liggend op een matras, zorgt liggend in water ervoor dat het bloed vrijelijk door het hele lichaam kan stromen.

Wil je zelf een floating tank kopen en starten met deze ervaring voor je klanten. Je kunt bij Lason groothandel de floating tank tegen de beste prijs bestellen. Onze apparatuur omvat alles wat nodig is om een ​​comfortabele sensorische isolatie-ervaring te creëren in zowel thuis- als commerciële omgeving. De mallen zijn van glasvezel. Al onze hardwarecomponenten zijn CE-geregistreerd en afkomstig van gespecialiseerde fabrikanten in de zwembad- en spa-industrie.