Skip to content

Cryolipolyse Mixslim

Waarom kiezen voor Cryolipolyse MixSlim®

 • 360° Surround Cooling Technology verhoogt, in tegenstelling tot de conventionele tweezijdige koelmethoden, de efficiëntie met maximaal 18,1%. Door de levering van koeling aan de hele kop mogelijk te maken, worden vetcellen effectiever verwijderd.
 • De Mixslim genereert stabiele, maar krachtige verkoelende energie in de onderhuidse vetafzettingen van de cliënt om apoptose te induceren, waarbij dode vetcellen worden afgevoerd via het metabolisme van het lichaam. Om op een veilige manier te zorgen voor effectieve verwijdering van hardnekkig vet, richten 360° Surround Cooling-cups zich alleen op vetafzettingen voor kristallisatie zonder de omliggende weefsels of zenuwgebieden te beschadigen. Met een eenvoudig druk-en-ontgrendelmechanisme kunnen gebruikers tijdens een enkele behandeling van koelbeker wisselen.
 • Bij afname van de  cryolipolyse krijgt u de opleiding cryolipolyse bij Huidspecialist opleidingen gratis.
 • Zou u de cryolipolyse willen leasen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

14.780,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Een Doorbraak in Vetverminderende Technologie

Lason Groothandel heeft een revolutionair cryolipolyse apparaat dat de manier waarop we vetvermindering benaderen transformeert. Met geavanceerde technologie en innovatieve functies heeft Lason’s cryolipolyse apparaat zichzelf bewezen als het beste in zijn soort.

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse, ook wel bekend als vet bevriezen, is een niet-chirurgische methode om plaatselijk vet te verminderen. Dit proces maakt gebruik van koude temperaturen om vetcellen te bevriezen, wat resulteert in de vernietiging van deze cellen. Het lichaam verwijdert vervolgens op natuurlijke wijze de dode vetcellen, waardoor geleidelijk de contour en de vorm van het behandelde gebied verbeteren.

De Geavanceerde Technologie van Lason Groothandel:

Lason Groothandel heeft zijn cryolipolyse apparaat ontworpen met toonaangevende technologie en geavanceerde functies. Het apparaat maakt gebruik van gecontroleerde koeling om specifieke delen van het lichaam te richten, waarbij de omringende huid en weefsels worden beschermd. Deze precisie zorgt voor effectieve vetvermindering zonder het risico op beschadiging van andere weefsels. De MixSlim® genereert stabiele, maar krachtige verkoelende energie in de onderhuidse vetafzettingen van de cliënt om apoptose te induceren, waarbij dode vetcellen worden afgevoerd via de stofwisseling van het lichaam. Om op een veilige manier te zorgen voor effectieve verwijdering van hardnekkig vet, richten 360° Surround Cooling-cups zich alleen op vetafzettingen voor kristallisatie zonder de omliggende weefsels of zenuwgebieden te beschadigen

Voordelen van het Cryolipolyse Apparaat van Lason Groothandel:

 1. Effectieve Vetvermindering: Door de krachtige koelingstechnologie zorgt het apparaat van Lason Groothandel voor aanzienlijke vetvermindering in de behandelde gebieden. Cliënten kunnen genieten van een strakkere, beter gecontourde lichaamsvorm zonder chirurgische ingrepen. In tegenstelling tot de conventionele tweezijdige koelmethodes die door eerdere methoden werden gebruikt, biedt de Mixslim volledige dekking van de beoogde gebieden, waardoor de effectiviteit van absolute vetverwijdering met maximaal 18,1% wordt verhoogd. Zorgvuldig geselecteerde koelcups zuigen de huid aan waar vetophopingen aanwezig zijn bij contact.
 2. Niet-invasieve Procedure: In tegenstelling tot traditionele liposuctie is cryolipolyse niet-invasief en vereist het geen operatie. Dit betekent dat er geen incisies, hechtingen of hersteltijd nodig zijn. Cliënten kunnen zonder onderbreking van hun dagelijkse activiteiten genieten van de voordelen van deze behandeling.
 3. Natuurlijke Vetverwijdering: Het apparaat van Lason Groothandel bevriest vetcellen selectief, wat resulteert in hun geleidelijke eliminatie uit het lichaam. Dit proces simuleert het natuurlijke vetverwijderingsproces van het lichaam, waardoor er geen ongewenste effecten optreden.
 4. eilige en Comfortabele Behandeling: Het cryolipolyse apparaat van Lason Groothandel is ontworpen met de veiligheid en het comfort van de cliënten in gedachten. De geavanceerde koelingstechnologie zorgt voor een aangename behandeling zonder ongemak of pijn, terwijl tegelijkertijd de effectiviteit wordt gegarandeerd.
 5. Korte Behandeltijd: In vergelijking met andere vetverminderende procedures biedt het apparaat van Lason Groothandel snelle behandelingen. De duur van de behandeling hangt af van het te behandelen gebied, maar over het algemeen kunnen cliënten binnen een uur of minder genieten van de voordelen van cryolipolyse.

Conclusie:

Als het gaat om vetverminderende technologie, heeft Lason Groothandel met zijn 360 mixslim cryolipolyse apparaat een baanbrekende oplossing op de markt gebracht. Met innovatieve technologieën, efficiënte vetvermindering en veilige procedures is het apparaat van Lason Groothandel het beste in zijn klasse. Bewapen uzelf met deze geavanceerde technologie en help uw cliënten hun gewenste lichaamsvorm te bereiken. Neem vandaag nog contact op met Lason Groothandel om dit revolutionaire cryolipolyse apparaat te verkennen en de voordelen ervan te ervaren.

 

 

Model cryolipolyse 360 mixslim
360° Surround Cooling-cups
Certificaten Medisch CE
Koelintensiteit: 1-5 instelbare niveaus

(-20℃ ~ -5℃)

Diepte intensiteit 1/5 instelbare niveaus
verwarmingsintensiteit: 0-4 niveaus instelbare

(37℃ ~ 45℃)

Display 10 inch kleurendisplay
Gewicht 92 kilo
Frequentie 1-10hz
Standaard handle

Arc-T x 2 / Flat x 2 / Dawn L x 1 / Dawn S x1

Optioneel Flat Mini x1 / Dawn M x1

Voltage AC110V/220V
Garantie  2 jaar

 

Voordelen cryolipolyse mixslim

 • Maximale winstgevendheid 100%
 • 4 applicators behandelen gelijktijdig
 • flexibiliteit mogelijk
 • Verkort de behandeltijd met de helft
 • veiligheid: temperatuurafwijking nauwkeurig tot 0,1 ℃.
 • Uniek thermisch en koelingssysteem kan het risico op bevriezing minimaal verminderen.
 • Maximale resultaten±  Het 360 graden koelsysteem zorgt voor uitstekende cryolipolyse prestaties.
 • Permentante vetreductie in één behandeling
 • Omgevende koelingapplicator levert gelijke koeling
 • Slechts 35 tot 45 minuten tijd elke behandeling nodig in plaats van 60 minuten. Bespaar ongeveer de helft van de behandeltijd om meer klanten te behandelen.