Skip to content

Proffesioneel cupping apparaat

Vacuüm cupping behandeling

Met het professionele vacuüm cupping apparaat, maak je gebruik van de meest geavanceerde digitale technologie en een uniek controlesysteem voor frequentieconversie, waarbij zuurstofopname is geïntegreerd. Frequentieomzetting vacuümonderdruk, cupping en bekerbeweging als 4-in-1.

 

1.700,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Wat is cupping

Cupping is een oudere genezingsmethode die al duizenden jaren wordt beoefend in verschillende culturen. Het is een techniek voor acupunctuur waarbij glazen of plastic kopjes worden gebruikt om de huid en het onderliggende spierweefsel te vacuümzuigen. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan, waaronder hijama, waarbij kleine sneetjes in de huid worden gemaakt om het bloed te laten stromen, of droge cupping, waarbij geen sneetjes worden gemaakt.

Cupping wordt al lang gebruikt om verschillende aandoeningen te behandelen, waaronder luchtwegaandoeningen, pijnlijke spieren en gewrichten, en huidaandoeningen, zoals psoriasis en eczeem. Meer recentelijk is het gebruik van cupping toegepast in de cosmetische wereld om te helpen bij de behandeling van striae.

Cupping apparaat

Een cupping apparaat kan helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van de behandeling, omdat het vacuüm dat nodig is om de kopjes op hun plaats te houden, gemakkelijker en effectiever kan worden gecreëerd. Het apparaat zuigt de kopjes vacuüm, wat betekent dat het niet nodig is om handmatig te pompen om de vereiste druk te creëren. Dit kan een vermoeiende en onhandige taak zijn, vooral als er meerdere kopjes nodig zijn tijdens een behandelsessie.

Met een cupping apparaat kunnen verschillende cupping-technieken worden gebruikt, waaronder stationaire cupping, waarbij de kopjes op één plek worden geplaatst en vervolgens gedurende een bepaalde periode op hun plaats worden gehouden, en dynamische cupping, waarbij de kopjes over de huid worden bewogen om een massage-effect te creëren. Een van de toepassingen van cupping die populair is geworden in de cosmetische wereld, is de behandeling van striae, ook bekend als zwangerschapsstriemen. Striae zijn rode of paarse lijnen op de huid, die vaak verschijnen tijdens de zwangerschap, maar ook kunnen voorkomen als gevolg van snelle gewichtstoename of verlies, puberteit of genetica.

Cupping kan helpen bij het verminderen van de verschijning van striae door de doorbloeding te verbeteren en de productie van collageen en elastine te stimuleren. Het proces van cupping kan ook helpen bij het verbeteren van de textuur van de huid en het verminderen van littekens en ruwe plekken.

Als u een cupping apparaat wilt gebruiken om striae te behandelen, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden. Zorg er altijd voor dat u het apparaat gebruikt volgens de instructies en richtlijnen van de fabrikant. Begin met een lagere zuigkracht en werk geleidelijk aan naar een hogere zuigkracht, afhankelijk van uw individuele tolerantie. Gebruik het apparaat niet op gebieden met open wonden of huidontstekingen.

Bij het gebruik van een cupping apparaat voor de behandeling van striae is consistentie belangrijk. Het kan enkele weken tot maanden duren voordat resultaten merkbaar zijn, dus een kuurvorm is aan te raden.

In conclusie kan het gebruik van een cupping apparaat een waardevolle aanvulling zijn op de behandeling van verschillende aandoeningen, waaronder striae. Het kan helpen de kwaliteit van de behandeling te verbeteren door het creëren van een effectiever vacuüm en kan worden toegepast op een scala van verschillende technieken. Voor de behandeling van striae is het gemakkelijk te gebruiken, niet-invasief en kan het worden toegepast. Dus als u op zoek bent naar een effectieve manier om striae te behandelen, kan een cupping apparaat zeker een optie zijn om te overwegen.

 

UV sterilisator cups
Gewicht 20 kilo
afmetingen 90cmx63cmx48cm
Voltage 110v-240v
power 79W
1 jaar garantie
borst cups (klein, middel, groot, extra groot) 8 stuks
Certificering CE / iso 900
Cup met magnetische naald 10 stuks
Cup zonder magnetische naald 5 stuks
Standen 9