Skip to content

Legenda beauty

Legenda beauty apparaat is een exclusieve technologie die gericht is op het herstel van de huid van het gezicht en lichaam. Een gezichtsbehandeling met Legenda verjongt en verstevigt de huid door diepe hydratatie en stimuleert de bloedsomloop en lymfeafvoer, terwijl het de stofwisseling versnelt. Legenda beauty is niet alleen geschikt voor gebruik in het gezicht, maar kan het hele lichaam behandelen. Er is een grote vraag naar behandelingen om cellulite aan te pakken en vet te verminderen, en Legenda biedt een niet-invasieve oplossing hiervoor. Onze technologie helpt de cellen weer in balans te brengen, verhoogt de interne temperatuur en activeert het metabolisme. Dit zorgt voor het verwijderen van visceraal vet en cellulite zonder schade aan andere cellen.

Legenda: Baanbrekende Technologie bij Lason groothandel

Legenda is een innovatief en baanbrekend apparaat dat werkt op een constante radiofrequentie van 448 KHz. Het systeem is gebaseerd op de frequentie van 448 kHz, die biostimulatie activeert, de microcirculatie verhoogt en een hyperactivering van de cel teweegbrengt, met volledig respect voor de fysiologie van de cel.

8.400,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Waarom is de frequentie van 448 kHz ideaal?

De frequentie van 448 kHz brengt intra- en extracellulaire ionen op een specifieke manier in beweging. Deze frequentie heeft het vermogen om de permeabiliteit van het celmembraan te verhogen en de cellulaire stofwisseling te bevorderen door de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen. Door microcirculatie te activeren, stimuleert het de fibroblasten en bevordert het de aanmaak van collageen. De celprocessen en de activatie van uitwisselingen door het systeem bevorderen wondgenezing en hebben pijnstillende, ontstekingsremmende en fibrolytische eigenschappen.

Unieke en Veilige Energieoverdracht

DE CAPACITIEVE MODUS:  Richt zich op het oppervlakkige huidweefsel van 3-5 cm in de huid. Geschikt voor gerichte huid verstevigende behandeling zoals huidverstrakking en verbeterd het doorbloed weefsel
De reacties die worden veroorzaakt door de capacitieve modus richten zich voornamelijk op het weefsel onder de elektrode. De capacitieve modus functioneert als een condensator, waardoor er lokaal een toename van elektro-regeneratieve energie ontstaat en de weefsels gericht kunnen worden behandeld (zoals huid maar ook spieren, pezen, ligamenten).

DE RESISTIEVE MODUS: Richt zich op het dieper gelegen huidweefsel van 6-8 cm in de huid. Geschikt voor dik, vet of fibrotisch weefsel
De elektro-regeneratieve energie die door de resistieve modus wordt gegenereerd, werkt op een dieper niveau in het lichaam. Deze diepgaande werking richt zich op zones die voorheen als ontoegankelijk werden beschouwd, zoals weefsels met een hoge dichtheid en een laag watergehalte, waaronder gewrichten (knieën, polsen, enz.), pezen en botten. Deze weefsels nemen de afgeven energie op.

Lichaamscontouring en Cellulite

Legenda beauty is niet alleen geschikt voor gebruik in het gezicht, maar kan het hele lichaam behandelen. Er is een grote vraag naar behandelingen om cellulite aan te pakken en vet te verminderen, en Legenda biedt een niet-invasieve oplossing hiervoor. Onze technologie helpt de cellen weer in balans te brengen, verhoogt de interne temperatuur en activeert het metabolisme. Dit zorgt voor het verwijderen van vet en cellulitis zonder schade aan andere cellen. Ook voorkomt deze niet-invasieve behandeling dat er zich nieuw vet vormt op behandelde gebieden. Het behandelt cellulite, visceral vet, lymfedrainage, benen (rusteloze en vermoeide benen), billen, heupen, borstlift, armen en buik.

Behandelingen voor het Lichaam

Legenda lichaamstherapie is een veilige behandeling die geschikt is voor zowel vrouwelijke als mannelijke klanten. Een Legenda-behandeling hydrateert, oxygeneert, revitaliseert en herstelt de huid en cellen in ons lichaam. Of het nu gaat om cellulite, striae, weefselvermoeidheid of overtollig vet, Legenda biedt de perfecte behandeling voor effectieve en langdurige resultaten. Als uw huid droog aanvoelt, als u weinig energie hebt of vocht vasthoudt, is een Legenda lichaamsbehandeling ideaal voor u.

De buik is het centrum van ons lichaam, en een behandeling van de buik heeft zeer effectieve en indrukwekkende voordelen. In combinatie met handmatige massagetechnieken creëert het een diepere warmte en verwijdert het gifstoffen uit het lichaam. Enkele voordelen zijn onder andere:

 • Vermindering van zichtbare striae
 • Vermindering van zichtbare cellulitis en visceraal vet
 • Versteviging en verstrakking van de buikstreek
 • Herstel na een liposuctie
 • Sneller herstel na de bevalling
 • Vermindering van vochtretentie en zwelling
 • Verbetering van slaapkwaliteit en afvoer van afvalstoffen in het lichaam

Verjonging en Herstel

Legenda beauty is een exclusieve technologie die gericht is op het herstel van de huid van het gezicht. Een gezichtsbehandeling met Legenda verjongt en verstevigt de huid door diepe hydratatie en stimuleert de bloedsomloop en lymfeafvoer, terwijl het de stofwisseling versnelt.

De cellen in de huid zullen sneller groeien, waardoor de huid gladder en elastischer wordt. Een gezichtsbehandeling met Legenda is ook perfect voor het verminderen van rimpels, wallen onder de ogen en donkere kringen, en het kan littekens herstellen. Na slechts enkele behandelingen zijn er al duidelijke resultaten zichtbaar en zal de conditie van uw huid verbeteren.

Verjonging van het Gezicht

Het ouder worden, vervuiling en blootstelling aan de zon zijn allemaal factoren die celveroudering versnellen, vooral merkbaar in het gezicht. Legenda helpt ons lichaam bij het regenereren van collageen- en elastinevezels, waardoor de huid voller wordt, rimpels worden verminderd en tekenen van veroudering worden verbeterd.

Enkele voordelen zijn onder andere:

 • Vermindering van rimpels en fijne lijntjes
 • Verbetering van hydratatie en helderheid van de huid
 • Verhoging van elasticiteit
 • Versteviging van de oogleden en het liften van hangende wenkbrauwen
 • Verbetering van het gebied rond de ogen (wallen, donkere kringen en rimpels)
 • Verstrakking van de huid onder de kin

 

Model Legenda Beauty
Radio frequentie 448KHZ
voltage 220 V 50/60HZ
Power 500VA
Veiligheidslevel IPX1
Certificaten CE / TUV / ISO /FDA
Handvaten 3 res koppen voor gezicht en lichaam
Handvaten   5 cap koppen voor gezicht & lichaam
Levertijd 2-3 weken
Toepassingen Visceraal vet, cellulite, pijnvermindering, huidverstrakking
Kleur zwart 
Garantie  1 jaar

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl