Skip to content

Dr. Pen Ultima M8 Professionele Microneedling Pen

Microneedlingpen / Dermapen / BB Glow

 • Gemakkelijke en handige bediening
 • Aanpassing van de snelheid: zodra u op de knop drukt, wordt de snelheid gewijzigd in een andere snelheid.
 • Naaldlengte instellen: pas de lengte van de naald aan door de afstelring met de klok mee of tegen de klok in te draaien. draaiend met de klok mee, zal de lengte ervan langer zijn; tegen de klok in, korter.

Multifunctioneel apparaat

 • Skinbooster microneedling behandelingen
 • BB glow behandelingen
 • Haar microneedling
 • Dermapen M8 Ultima
 • CE certificering
 • Gewicht: 321g
 • 6 verschillende snelheidsstanden voor acuratere behandeling
 • Snelle en krachtige motor
 • Meer fijnere naalden t.o.v. andere dermapennen
 • Verbeterde cartridges die beter aansluiten op de huid.
 • Digitale LCD display
 • Draadloos (eventueel een bekabelde versie verkrijgbaar)
 • Batterij capaciteit 380mA

124,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

De beste Microneedling pen

Dr. Pen Ultima M8 Professionele Microneedling Pen
De Dr. Pen Ultima M8 staat bovenaan onze lijst als de beste microneedling pen voor proffesioneel gebruik, aangezien de Pen Ultima M8 alle noodzakelijke functies biedt die zowel nieuwe gebruikers als ervaren gebruikers van microneedling  kunnen waarderen.

Voor-en nadelen

 • Betrouwbare kracht. Het apparaat heeft een oplaadbare ingebouwde batterij en kan worden aangesloten of draadloos worden gebruikt.
 • Zes beschikbare snelheidsniveaus. De Dr. Pen M8 biedt zes snelheidsniveaus en een handig LED-display dat de snelheid aangeeft.
 • Ultrafijne naalden. Dit zijn de fijnste naalden voor elke microneedling-pen voor thuis, die intensievere behandelingen met minder pijn kan bieden. Geen aparte batterijen. Het heeft alleen een ingebouwde batterij.
 • Tot 2,5 mm naalden. De verstelbare naalddraaiknop van de microneedling-pen kan de naaldlengte tot 2,5 mm instellen. De pen wordt op de markt gebracht als een professionele micronaaldpen, maar deze functie kan gevaarlijk zijn voor niet-professionele thuisgebruikers, aangezien naalden van 2 mm en groter niet worden aanbevolen voor thuisgebruik.
 • Microneedling is een rage in huidverzorging en met een goede reden. Het proces omvat het roteren van een pen die is bevestigd met mininaalden om kleine wondjes te maken. Deze wonden zijn minuscuul en alleen diep in de huid, maar je lichaam reageert alarmerend op het trauma, waardoor de huid sterker, stralender en gezonder wordt gemaakt.

Microneedling laat je huid al na één behandeling stralen en blijft je teint maandenlang een boost geven. De voordelen van microneedling zijn legio. Hier zijn 10 van de meest opvallende voordelen.

1. VERMINDERT DE UITSTRALING VAN LIJNEN EN RIMPELS
Niemand wil er ouder uitzien dan ze zijn. Maar voortijdige veroudering die zich presenteert als fijne lijntjes en rimpels doet precies dat. De kleine verwondingen van een microneedling-sessie stimuleren de productie van collageen en elastine om lijntjes en rimpels te bestrijden. Collageen en elastine zijn verbindingen in uw huid die structuur en kracht toevoegen en een jeugdige kwaliteit verlenen. De wondgenezingsmechanismen stimuleren je lichaam ook om nieuwe huidcellen aan te maken, waardoor fijne lijntjes, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels minder zichtbaar worden.

2. LITTEKENBEHANDELING
Omdat microneedling de aanmaak van collageen en elastine stimuleert, is het ook super effectief bij het aanpakken van acne en andere littekens op je huid. Het enige type litteken dat niet kan worden behandeld, zijn keloïde of verheven littekens.

3. ZONSCHADE
Microneedling is effectief in het verminderen van zonneschade, met name hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken. Als je een vlekkerige, bruinachtige teint hebt, wat waarschijnlijk het gevolg is van te veel dagen zonnen, kunnen microneedling en het vermogen om nieuw collageen en huidcellen te stimuleren je uiterlijk nieuw leven inblazen en je toon egaliseren.

4. ANTI-VEROUDERING
Veroudering manifesteert zich niet alleen als rimpels en verkleuring. Naarmate je ouder wordt, verliest je huid zijn elasticiteit, waardoor hij er slap uitziet. Een ouder wordende huid kan er ook dof uitzien en een glanzende gloed missen. Microneedling kan hier verandering in brengen. De opbouw van collageen die optreedt als reactie op de kleine wondjes kan de huidstructuur verbeteren om verslapping tegen te gaan. Bovendien ervaar je slechts 24 uur na een sessie een stralende, frisse gloed.

5. VERKLEINT PORIEN
Ondanks het feit dat bij microneedling gaatjes in je huid worden geponst, worden je poriën er niet groter door. Sterker nog, het helpt je poriën er veel kleiner uit te zien. Wanneer het collageen rond je poriën wordt gestimuleerd, wordt het gebied rond elke porie voller, waardoor de porie zelf bijna verdwijnt.

6. VERBETERT DE DOELTREFFENDHEID VAN TOPISCHE PRODUCTEN
Post-microneedling is de beste tijd om anti-verouderingsbehandelingen, vochtinbrengende crèmes en andere actuele behandelingen toe te passen die de gezondheid en het uiterlijk van de huid verbeteren. De microgaatjes nemen gemakkelijker crèmes, serums en gels op en brengen ze dieper in uw dermis dan wanneer ze regelmatig worden aangebracht.

7. BESTRIJDT STRIAE
Microneedling werkt vrijwel overal op je lichaam. Het kan effectief zijn bij het verminderen van het verschijnen van striae die verschijnen na perioden van snelle groei, zoals tijdens de zwangerschap.

8. ROSACEA VERMINDERING
De rossigheid en huidverdikking van rosacea kan worden aangepakt met microneedling. Als je last hebt van deze huidaandoening, ervaar je een versnelde afbraak van collageen. Microneedling stimuleert de groei van collageen om deze afbraak te compenseren en te vervangen, zodat je huid er minder ontstoken en geïrriteerd uitziet.

9. ACNE-VERBETERINGEN
Vanwege de verbeterde levering van plaatselijke toepassingen, kunt u microneedling gebruiken om de effectiviteit van plaatselijke acnebehandelingen te verbeteren. Regelmatige microneedling-toepassingen  kunnen de huid verbeteren.

10. MINDER BIJWERKINGEN DAN LASER OF INTENSIEVE PEELINGS
De effecten van Microneedling zijn vergelijkbaar met laser- en chemische peelings, maar dan zonder de lange downtime. U kunt 24-72 uur na microneedling genieten van een stralende teint, maar met laserresurfacing kan uw herstel drie tot tien dagen duren. Je teint heeft 14-21 dagen nodig om te herstellen na een medium of intensieve peeling.

Naaldlengte:

Microneedling-pennen bieden verschillende naaldlengtes die het beste zijn voor bepaalde doeleinden. Diepere naaldpenetratie wordt gebruikt voor huidproblemen die verder gaan dan de oppervlakkige laag, terwijl kleinere naalden zijn voor huidproblemen die niet te diep gaan.

We raden beginners aan om met kleinere naalden te beginnen en alleen voor langere naalden te gaan als dat nodig is. Gebruik deze tabel als richtlijn bij het kiezen van uw microneedling-pen

Huidproblemen Naaldlengte in millimeters (mm)
Acne littekens 1,0 – 1,5 mm

(gebruik kortere naalden voor oppervlakkige littekens en langere naalden voor diepere littekens)

Verslapte of losse huid 0,5 – 1,5 mm

Vlekken en donkere vlekken  0,25 – 0,5 mm
Poriën 0,25 – 0,5 mm
Huidverkleuring 0.25 – 1 mm
Striae 1,5 mm
Door de zon beschadigde huid 0,5 – 1,5 mm
Oneffen huidskleur of ongelijkmatige huidtextuur 0,5 m

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl