Skip to content

Medic tandenbleeklamp

Categorie:

Medic Professionele tandenbleeklamp
Ingangsspanning: AC100-240V
Vermogen: 60W
Golflengte: 460-490NM
Verlichtingsdichtheid: 300-400MW/cm2
Constante temperatuur: 35-40
Hoeveelheid led-buis: 12 stuks;

1.174,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Hoe kies je de juiste tanden bleeklamp?
Het gebruik van een bleeklamp is een van de vele methoden die beschikbaar zijn om tanden witter te maken, maar is dit ook het meest effectief? Of zelfs de meest duurzame? En hoe weet u of u de juiste keuze maakt bij het kopen van een bleeklamp voor uw praktijk? Soms is het moeilijk om de specificaties te lezen en een keuze te maken als alles dezelfde features lijkt te bieden. Weet jij wat de belangrijkste instellingen zijn waar je naar op zoek bent bij het kiezen van een bleeklamp?

De kenmerken van de perfecte tanden bleeklamp:
De kwaliteit van een lamp wordt vaak weerspiegeld in het scala aan opties om het bleken van de tanden van elke cliënt te regelen.

Maar er zijn andere parameters die bleeklampen onderscheiden:

Deze tanden bleeklampen zijn er in verschillende maten, verschillende gewichten en verschillende ophangmodi. De meeste hebben ook zwenkwielen.
Functies voor het aanpassen van werktijden, kleurverandering en belichtingsvermogen zijn beschikbaar op sommige bleeklampen om de procedure zo goed mogelijk aan te passen aan elke cliënt. Het aantal kleuren dat door de LED wordt geprojecteerd, vergroot de golflengte die door het apparaat wordt gedekt, waardoor het mogelijk is om cliënten meer of minder effectief te behandelen, afhankelijk van hun gevoeligheid.

De warmteproductie van het apparaat moet redelijk zijn om overgevoeligheid van de tanden van de cliënt te voorkomen.
Het is aan u om een tandenbleeklamp te kiezen op basis van deze kenmerken en de eisen van uw cliënten.

De professionele medic tandenbleeklamp is van de hoogste kwaliteit. Samen met het juiste product, zullen uw klanten zeer tevreden naar huis gaan.

1) 2 jaar garantie, 0,1% lager uitvalpercentage.
2) 60W-stroomlamp, voor een beter resultaat, helpt u om uw brand op te bouwen met een goed bleekresultaat.
3) Licht met hetzelfde armontwerp als tandheelkundige unit, voldoet aan de mechanische standaard, gemakkelijk rondom af te stellen, kwalitatief, de lamparm valt niet vanzelf na langdurig gebruik en is gemakkelijker schoon te maken.
4) Lamp met inductieregelaar aan de binnenkant, pas de werktijd gemakkelijker aan, geen storende werking, biedt cliënten een gunstiger behandelomgeving.
5) Instelbare AB-groepen LED-bron, geschikt voor verschillende behoeften voor bleekbehandeling, flexibelere en gemakkelijkere bediening voor de gebruiker.
6) Instelbaar vermogen van 10% tot 100% en instelbare temperatuur van 30 °C tot 40 °C

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl