Skip to content

Tandenbleeklamp HUA inclusief cursus

Categorie:

Het Startpakket met Tandenbleeklamp bestaat uit:

 • Tandenbleeklamp
 • 2 veiligheidsbrillen
 • Gecertificeerde opleiding Tanden Bleken
 • Verstelbaar op elke gewenste hoogte af te stemmen
 • Verrijdbare wielen
 • Makkelijk te bedienen
 • Makkelijk te vervoeren
 • 50.000 uur aan led licht
 • 36 w lampen
 • Certificaat: CE en FDA
 • Superieure technologie voor onovertroffen betrouwbaarheid
 • Beautysalon, Schoonheidssalon, Tandarts
 • Garantie lamp 2 jaar

950,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

De Tandenbleeklamp van Lason Groothandel – Het beste voor tandenbleekbehandelingen

Lason Groothandel zet zich in voor het leveren van hoogwaardige tandheelkundige producten en apparatuur aan professionele tandheelkundige praktijken. Onze tandenbleeklamp is een geavanceerd apparaat dat speciaal is ontwikkeld voor tandenbleekbehandelingen.

Waarom onze tandenbleeklamp ideaal is voor tandenbleekbehandelingen

1. Krachtige LED-technologie: Onze tandenbleeklamp maakt gebruik van krachtige LED-technologie om een efficiënte en effectieve tandenbleekbehandeling te bieden. De LED-lichtbronnen in onze lamp genereren een intens wit licht met de juiste golflengte, waardoor ze de beste resultaten kunnen behalen bij het verwijderen van vlekken en verkleuringen op het tandoppervlak. Dankzij de geavanceerde LED-technologie is onze tandenbleeklamp in staat om tanden veilig en snel witter te maken.

2. Snelle behandelingstijd: Onze tandenbleeklamp is ontworpen om een snelle behandelingstijd mogelijk te maken zonder in te leveren op de kwaliteit van de resultaten. Door het gebruik van krachtige LED-lichtbronnen in combinatie met geavanceerde technologieën kan onze lamp effectieve resultaten bereiken in kortere sessies, wat resulteert in minder ongemak voor de patiënt en een efficiëntere werkwijze voor de tandheelkundige professional.

3. Veilig en comfortabel: De veiligheid en het comfort van patiënten zijn van het grootste belang bij tandheelkundige behandelingen. Onze tandenbleeklamp is  uitgerust met ingebouwde veiligheidsmechanismen om ervoor te zorgen dat de tanden en het tandvlees van de cliënt niet worden blootgesteld aan onnodige risico’s of schade.

4. Resultaten van hoge kwaliteit: De tandenbleeklamp van Lason Groothandel biedt tandheelkundige professionals de mogelijkheid om resultaten van hoge kwaliteit te bereiken bij tandenbleekbehandelingen. Het intense licht van onze lamp helpt bij het verwijderen van oppervlakkige vlekken en verkleuringen op het tandoppervlak, waardoor de tanden witter en stralender worden. Met onze tandenbleeklamp kunnen professionals consistent en betrouwbaar witte glimlachen creëren voor hun cliënten.

Voordelen van tandenbleekbehandelingen

 1. Esthetisch vertrouwen: Tandenbleekbehandelingen kunnen het esthetische vertrouwen van cliënten vergroten. Door het verwijderen van vlekken en verkleuringen, kunnen cliënten genieten van meer zelfverzekerde en stralende glimlachen. Dit kan resulteren in verbeterd zelfbeeld en een verhoogd gevoel van eigenwaarde.
 2. Professionele uitstraling: Met behulp van tandenbleekbehandelingen kunnen professionals in de tandheelkunde hun patiënten een professionele uitstraling bieden. Een heldere en stralende glimlach kan een positieve indruk achterlaten op anderen en kan gunstig zijn in professionele en sociale situaties.
 3. Verwijdering van oppervlakkige vlekken: Tandenbleekbehandelingen zijn vooral effectief bij het verwijderen van oppervlakkige vlekken veroorzaakt door voedsel, dranken en roken. Door deze vlekken te verwijderen, kunnen patiënten genieten van een wittere glimlach.
 4. Verjongingseffect: Tandenbleekbehandelingen kunnen een verjongend effect hebben op het uiterlijk van cliënten. Naarmate we ouder worden, kunnen onze tanden geleidelijk verkleuren. Door een tandenbleekbehandeling te ondergaan, kunnen patiënten een jeugdiger en frisser uiterlijk herwinnen.

Voor welke doelgroepen is de tandenbleeklamp geschikt

1. Algemene cliëntenpopulatie: De tandenbleeklamp van Lason Groothandel is geschikt voor de algemene cliëntenpopulatie die op zoek is naar een wittere glimlach. Mensen van alle leeftijden en tandgezondheid kunnen profiteren van tandenbleekbehandelingen om oppervlakkige vlekken te verwijderen en een helderdere glimlach te krijgen.

2. Rokers: Roken kan leiden tot ernstige verkleuringen van de tanden. Rokers die op zoek zijn naar een frissere en wittere glimlach kunnen baat hebben bij tandenbleekbehandelingen met behulp van onze tandenbleeklamp.

3. cliënten na orthodontische behandeling: Na het verwijderen van beugels kunnen patiënten met resterende vlekken op het tandoppervlak hun glimlach verder verbeteren met tandenbleekbehandelingen. De tandenbleeklamp kan helpen bij het verwijderen van vlekken en het onthullen van de ware kleur van de tanden.

De tandenbleeklamp van Lason Groothandel is een premium apparaat dat tandheelkundige professionals in staat stelt om hoogwaardige resultaten te behalen bij tandenbleekbehandelingen. Met krachtige LED-technologie, snelle behandelingstijd en veilige toepassing biedt onze lamp de beste oplossing voor het bereiken van een wittere glimlach. Tandenbleekbehandelingen kunnen esthetisch vertrouwen vergroten, professionele uitstraling verbeteren en oppervlakkige vlekken verwijderen. Of het nu gaat om algemene cliënten, rokers of mensen na orthodontische behandelingen, onze tandenbleeklamp biedt op maat gemaakte behandelingen voor een breed scala aan doelgroepen. Kies voor de tandenbleeklamp van Lason Groothandel en ontdek de voordelen van deze geavanceerde technologie voor jouw tandheelkundige praktijk.

Nummer 1 blauwe LED-tandenbleek lamp wereldwijd

De HUA PRO is de nummer 1 blauwe LED-tandenbleek lamp wereldwijd. Met 36W is dit de krachtigste tandenbleeklamp op de markt. De Bleeklamp hua is een zeer krachtige, staande bleeklamp voor tanden bleken in beautysalon, schoonheidssalon of tandartspraktijk. De lamp is gemaakt van hoogwaardig aluminium, eenvoudig demonteerbaar en wordt geleverd in een aluminium koffer. Een geavanceerd koelsysteem en krachtige, Duitse Leds zorgen, in combinatie met de juiste gel, voor een optimaal bleekresultaat. De LED’s hebben een classificatie van 50.000 uur. Wij zijn de goedkoopste aanbieder, het is de duidelijke keuze voor elke professional.

superieure technologie voor onovertroffen betrouwbaarheid

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl