Skip to content
Over Lason

Ons verhaal

Een zeer warm welkom op onze website.

Groothandel Lason ligt gunstig gelegen aan de Luikerweg 74, te Valkenswaard (Eindhoven). Hoge normen bij de opleidingsinstituten en groothandel staan voorop. Wij zouden je willen aanmoedigen, ongeacht je leeftijd, om deel te gaan uitmaken van deze branche. De beloningen zijn niet alleen financieel interessant maar de arbeidsvreugde die je krijgt en het toenemende zelfvertrouwen dat je ervaart worden zelden gevonden in andere beroepen. Dit is een zeer ‘hands-on’-bezigheid waarbij je vertrouwen en expertise wordt overgedragen op je klant.

Vanwege de omvang die we hebben, kunnen we je een niveau van beauty apparatuur en schoonheidsproduct kosten en ondersteuning bieden dat grotere instellingen niet kunnen. Naast de groothandel geven wij gespecialiseerde lessen, afgesteld op alle apparatuur en producten die wij in het assortiment hebben.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je als een tevreden klant weg gaat.

Parkeren bij groothandel Lason te Eindhoven is gratis en direct voor de deur. Het is gemakkelijk bereikbaar met  het openbaar vervoer of auto.

De Huidspecialist draagt actief zorg voor kwaliteit en veiligheid. Wij begrijpen dat de kwaliteit van de beauty apparatuur en schoonheidsproducten een grote rol speelt in de keuze van een schoonheidsspecialiste. Om de beste behandeling te kunnen bieden, is groothandel Lason dagelijks bezig met het verbeteren van de product en materiaalkwaliteit.

Adres: Luikerweg 74, 5554 ND Valkenswaard (Eindhoven)

Telefoon: 040 201 2922

E-mail: info@lasongroothandel.nl

Handleidingen meegeleverd

Duidelijk in het Nederlands

Met Certificering

Alle beauty appartuur is CE & medische CE gecertificeerd. De Producten hebben een CE en FDA certificering

Termijn Betaling Mogelijk

Wilt u in termijnen betalen. Vraag de Lason naar de mogelijkheden

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl