Skip to content
Vertix pmu naalden

De juiste permanente make-upnaald kiezen

Naalden zijn penselen voor pmu artiesten. Er is een naald voor elke techniek, van ombre brows tot microblading. Met de juiste tools kun je klanten de beste service bieden, wat de echte kunst van PMU is. Er zijn veel verschillende soorten naalden, van liners tot shaders tot microblades tot magnums. Ze variëren in aantal punten, afstand en “vorm”. Shaders hebben bijvoorbeeld een driehoek- of clusteropstelling terwijl microblades in een rechte lijn staan. Bekijk onze naalden op de Lason groothandel site voor meer informatie over de beste naalden voor verschillende soorten procedures

Naaldmaat

Elke naald heeft een diameter, ongeacht het gebruikte apparaat. Diameter kan worden omschreven als de individuele naaldmaat.
Naald taps toelopend
Elke naald heeft een taper. Een taper is de maat van de naaldpuntlengte en kan kort, middellang, lang of extra lang zijn. Korte taper zorgt voor een grotere punctuurmaat met lang/extra lang creëert een kleinere punctuurmaat.

Naaldtelling

Elke naaldgroepering heeft een telling. Dit is het aantal individuele naalden in één configuratie. Een enkele naald heeft bijvoorbeeld één naald, terwijl drievoudige shader er drie heeft.

Naaldconfiguraties

Configuraties kunnen rond, plat en magnum zijn. Er zijn ook cartridge-type en handmatige apparaatconfiguraties.
Ronde voeringen zijn een groep naalden die aan elkaar zijn gesoldeerd, zodat de punten dicht bij elkaar liggen. Het resultaat is meer geconcentreerd.

Round shaders is een groep naalden die aan elkaar worden gesoldeerd zodat de punten verder uit elkaar liggen. Het resultaat is meer verspreid.
Platte configuraties zijn naalden in een plat, lineair patroon die aan elkaar zijn gesoldeerd zodat er een exacte ruimte is tussen de naaldpunten.
Geweven magnum is een rij naalden die zo is geweven dat het lijkt op twee rijen. Het heeft een bredere configuratie en is verkrijgbaar in recht of gebogen.

Gestapelde magnum is twee rijen platte naalden naast elkaar, waarbij de kleinere groep bovenop de grotere wordt geplaatst.
Naaldconfiguraties van het patroontype zijn ingekapseld en ingebracht in het handstuk van een machinepen. De naalden trekken zich normaal gesproken terug in de omhulling wanneer de machine in de uit-stand staat. Cartridge naalden zijn er in alle soorten en maten zoals liners, shaders en magnum!

Handmatig Apparaat naalden kunnen in platte of ronde configuraties worden gerangschikt. Deze zijn speciaal geconfigureerd voor patronen van wenkbrauwhaartjes en kunnen een kleinere diameter hebben dan de typische naald.

Cheyenne Artyst pmu naalden

Deze nieuwe generatie artyst-naalden omvat onze bestsellers, maar nu in een nieuwe modaliteit: ze zijn niet alleen compatibel met onze PowerBabe-machine, maar ook met alle tattoo-apparaten van CHEYENNE en elke andere tattoo-machine met het universele dockingsysteem van de tattoo-industrie.

Al onze PMU-naaldpatronen zijn uitgerust met een veiligheidsmembraan om het terugstromen van kleuren en lichaamsvloeistoffen in de machine en de daarmee gepaard gaande kruisbesmetting te voorkomen.

Naalden om uit te kiezen:

1 Micro (0,4 mm) – Lipliner, Eyeliner, Shading-technieken, Lining-technieken.
1 Nano (N2) (0,25 mm) – Nauwkeurig gedefinieerde hairstrokes, precieze contouren van de lippen.
1 Liner (0,40 mm) – Eyeliner, Wenkbrauwenschaduw, Nauwkeurige contour van de lippen, Gladde contouren, Volle lippen, Haarvaten in tepelhofprocedure.
3 Liner (0,25 mm) – Wenkbrauwenschaduw, wimperverbetering, lipcontour, schaduwtechnieken, inclusief volle lippen.
5 Liner (0,25 mm) – Alle schaduwtechnieken, Lipcontour, Voor alle zones van het lichaam.
7 Liner (0,3 mm) – Alle schaduwtechnieken, Geschikt voor alle delen van het lichaam.
3 Nano Slope (0,25 mm) – Hairstrokes, Wenkbrauwschaduwtechnieken, Eyeliner, wimperverbetering, Oogschaduw, Lipcontour, Areola.
5 Plat (0,35 mm) – Wenkbrauwschaduwtechnieken, Eyeliner, Wimperverbetering, Oogschaduw, Lipcontour, Volle lippen, Alle schaduwtechnieken, Tepelhofprocedures.
5 Magnum (0,35 mm) – Alle schaduwtechnieken, Areola-procedures, Voor alle delen van het lichaam.
7 Magnum (0,3 mm) – Alle schaduwtechnieken, Areola-procedures, Voor alle delen van het lichaam.
9 Magnum (0,35 mm) – Alle schaduwtechnieken, Areola-procedures, Voor alle delen van het lichaam.
13 Magnum (0,35 mm) – Alle schaduwtechnieken, Areola-procedures, Voor alle delen van het lichaam

Mocht je er niet uitkomen dan staan de medewerkers je graag te woord om je te ondersteunen bij het zoeken naar de juiste pmu naald.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl