Skip to content
haar booster cursus pakket

Haar booster pakketten zijn samengesteld door Lason groothandel in samenwerking met de Huidspecialist opleidingen. Haar booster behandeling is een niet-chirurgische behandeling voor haar verbetering, haargroei. Dit is een techniek die gebruik maakt van micro injecties met een combinatie van vitamines, enzymen, met een mengsel van aminozuren en plantenextracten om je haar weer op te bouwen dat nodig is voor het haar in de hoofdhuid. Dit vergroot en herstelt de huid door de productie van collageen en elastine te ondersteunen en stimuleert de hoofdhuid van je haar.

Haarcocktail Mesotherapie is de krachtinjectie van vitamines, mineralen (calcium, jodium, mangaan, koper, zink, selenium, ijzer, kalium), betrokken bij de keratinebodem van de opperhuid, aminozuren die nodig zijn voor haarverbetering in de hoofdhuid. Mesotherapie is zeer effectief voor de hoofdhuid en het haar. Het wordt beschouwd als een van de beste behandelingen bij het bestrijden van meerdere haarproblemen.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl