Skip to content
Huren beauty apparatuur cursus
Zoek

Beauty Apparatuur is een grote kostenpost voor elk bedrijf, laat staan ​​voor een salon die probeert voet aan de grond te krijgen of zijn klantenkring uit te breiden. Het is van essentieel belang om niet alleen na te denken over welke apparatuur u nodig zult hebben. Veel schoonheidssalons leasen apparatuur, anderen kopen het regelrecht en sommigen zoeken naar financieringsmogelijkheden. Neem bij het maken van een budget even de tijd om de voor- en nadelen van elke aanpak te bekijken.

Verhuur van apparatuur tijdens je training

Lason groothandel bied de optie om apparatuur tijdens je cursus bij Huidspecialist opleiding te huren, zodat je deze uit kan proberen voordat je het apparaat aankoopt.

Volg jij een cursus bij de Huidspecialist opleidingen en wil je graag de bijbehorende apparatuur uitproberen voordat je deze koopt. Huur dan de apparatuur voor gebruik tijdens de cursus. Lason groothandel zorgt ervoor dat de beauty apparatuur klaarstaat bij Huidspecialist opleidingen op de dag dat de opleiding van start gaat.

Wanneer bestellen?

Bestel tijdig de beauty apparatuur. Wij adviseren de huur van de beauty apparatuur te bestellen zodra de (start)datum van jouw (dag)opleiding bekend is. De beauty appartuur kunnen wij al binnen 3 werkdagen klaarzetten.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl