Skip to content

microneedling pen

Microneedling pen

  • Gemakkelijk te bedienen
  • Kan ook met permanent make-up worden gebruikt
  • Aanpassing van de snelheid: zodra u op de knop drukt, wordt de snelheid gewijzigd in een andere snelheid.
  • Naaldlengte instellen: pas de lengte van de naald aan door de afstelring met de klok mee of tegen de klok in te draaien. draaiend met de klok mee, zal de lengte ervan langer zijn; tegen de klok in, korter.
  • Afgestelde snel menu’s voor de permanent make-up
  • Multifunctioneel apparaat

 

814,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

De microneedling pen van PUREBEAU combineert zijn nauwkeurige PMU-systeem (HIGH INTELLIGENCE DRIVE) met een steriele behandelkop met 12 zeer fijne naalden. Voor de gerichte behandeling van rimpels wordt een microscoopopzetstuk gebruikt. Tijdens de behandeling dringen de naalden de bovenste huidlaag binnen met een interval van maximaal 120-130 Hz, ongeveer 0,2-0,3 mm diep. Het penetratie-interval en de penetratiediepte van de microneedling pen zijn perfect afgestemd op de betreffende huidconditie en de zone. De vorming van duizenden fijne kanaaltjes in de opperhuid zet een natuurlijk verjongings- en regeneratieprogramma in de huid op gang.

De aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuren wordt gestimuleerd met de microneedling pen en leidt tot een verhoogde afgifte. Deze componenten zijn verantwoordelijk voor de elasticiteit en sterkte van het bindweefsel, dat de huid zo snel mogelijk van binnenuit wil “repareren”.

De microfijne kanalen die worden gemaakt met de microneedling pen zorgen er ook voor dat de huid extra actieve ingrediënten gemakkelijker kan opnemen. Deze kunnen diep in het weefsel doordringen en het revitaliseringsproces ondersteunen en maximaliseren. Lason groothandel biedt perfect op elkaar afgestemde serums die direct tijdens de behandeling worden aangebracht, afhankelijk van het huidtype en het gewenste resultaat.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl