Skip to content

10 stuks microneedling EPN naaldmodules

Categorie:

10 stuks EPN naaldcartridge

Naaldcartridge 9 naalden 33 grams met electrostimulatie. EPN (Automatische Elektroporatie Microneedle Derma Pen)

125,00 excl. btw

EPN (Automatische Elektroporatie Microneedle Derma Pen)

EPN is de nieuwe generatie van opkomende technologie met een combinatie van automatische naalden (Auto MTS) en elektroporatie om effectief een serum af te leveren. EPN staat toe (door Auto MTS en elektroporatie) om effectief een serum af te geven in verschillende weefseldiepten. Zoals in het gezicht of de hoofdhuid. Door in kortere behandeltijden op het onderliggende huidweefsel te needlen, wordt een effectievere serumafgifte bereikt door middel van elektrostimulerende microporiën die de cliënt minder ongemak bezorgen.

EPN is de afkorting van Electroporation Needle. Het is een behandeling om de huid te verjongen met behulp van micronaalden, die het mesoderm (middelste huidlaag) stimuleren, zonder littekens te veroorzaken. Het natuurlijke genezingsproces van de huid en het herschikkingsproces van collageen wordt gestimuleerd. Het is de nieuwste innovatieve microneedle pen voor insluizen van serums en de juiste stimulatie aan het gebied te geven zonder de huid te beschadigen.

Microneedling pen electrostimulatie
Naaldcartridges 33G 9 naalden
Naalddiepte 0-2mm Certificaat  CE

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl