Skip to content

loupelamp Waveplus

Categorie:

loupelamp Waveplus

Kwaliteitsproduct. Gemaakt in Duitsland

Levertijd / productietijd ca. 14 werkdagen

Garantie: 1 Jaar

 

Materiaal: Kunstleer

592,62 excl. btw

Wave Plus is een loupelamp voor industriële toepassingen. Het biedt schaduwvrije verlichting met licht van beide zijden of driedimensionale vergroting met eenzijdig licht van links of rechts. Deze 3D-techniek wordt vooral gewaardeerd bij het werken aan printplaten of andere moeilijke objecten. Door de rechthoekige lens is Wave Plus ook geschikt voor leesdoeleinden.

Uitstekend zicht
Verlichting vanaf één kant verbetert de dieptewaarneming en maakt objectherkenning gemakkelijker. De grote rechthoekige lens, 175×108 mm, zorgt voor comfortabel kijken met beide ogen. De dunne voorkant rond de lens zorgt voor continu oogcontact met het object onder de vergroting of ervoor. Het speciale gewricht op de lampkop maakt een gemakkelijke horizontale, verticale en laterale positionering mogelijk.

Standaard geleverd met lens van 3,5 dioptrie en tafelklem.

Extra vergroting
Extra lenzen kunnen in enkele seconden worden bevestigd voor verdere vergroting. Optioneel kan ook een 10 dioptrie zwenklens worden gemonteerd en vervolgens erin worden gezwenkt.

Een stoffen hoes beschermt de lens tegen vuil en voorkomt dat zonlicht wordt scherpgesteld.

Kleuren: wit, zwart of grijs.

Lampen
Geleverd met 2 x TC-S 7W. In- / uitschakelen Ballast Magnetische ballast.

Materiaal en kleur van de behuizing
Stalen arm en kunststof kap. Kleuren: wit, zwart of lichtgrijs.

bijeenkomst
Standaard met tafelklem (AN klem). Andere tafelklemmen, geïntegreerde tafelbevestigingen en verrijdbare statieven zijn op aanvraag verkrijgbaar.

optiek
Standaard geleverd met glazen kroonlens van 3,5 dioptrie. De afmetingen zijn 175 x 108 mm. Een intrekbare lens van 10,0 dioptrie is op aanvraag verkrijgbaar. Aluminium reflector.

Armatuurarm: technologie & beweging
Parallelle drievoudige zwenkarm. De armlengte is 1050 mm

 

 

Buitenste diameter: 25,0 cm
Lens maat: 17,5 x 10,8 cm
Armlengte: 105 cm
Gewicht: 5 kg