Skip to content

Lesmaterialen haar mesotherapie (online cursus)

Lesmaterialen voor de online cursus haar mesotherapie

  • Lesboek haar mesotherapie
  • Haar ID boekje
  • Hygiëneboek
  • 1x Optreknaald
  • 1 x syringe
  • 1 x 5 punts naaldmodule
  • 1x Oefenprikhuid

Het is verplicht om de online cellulite cursus aan te kopen voordat je dit pakket kunt bestellen

37,00 excl. btw

Onze haar mesotherapie lesmaterialen

Bij Lason groothandel kun je cursuspakketten kopen voor veel verschillende beauty cursussen en opleidingen. Volg jij een online haar mesotherapie cursus bij de Huidspecialist opleidingen? Bestel dan je lesmaterialen tijdig. Het is verplicht om de online haar mesotherapie cursus aan te kopen voordat je dit pakket kunt bestellen.

Wat zit er in de startpakketten?
In dit pakket zit alles wat jij nodig hebt gedurende de online cursus haar mesotherapie.

Let op: Diverse apparatuur zoals de dermashot, mesogun pri, producten en materialen hebben wij niet in dit pakket verwerkt, zodat jij tijdens de praktijkles zelf een keuze kan maken met welke apparatuur en producten jij in de toekomst wil gaan werken. Op deze manier heb je geen overbodige producten en materialen in jouw startpakket.

Korting
De korting op het pakket geldt alleen bij afname van het complete pakket. Het pakket is met zorg samengesteld en past bij je opleiding, hierdoor kunnen (losse) producten of het gehele pakket niet worden geretourneerd.

Merken
Lason groothandel werkt met betrouwbare merken met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zodat wij de beste producten kunnen aanbieden tegen de beste prijs.

Volg jij een online cursus cellulite bij Huidspecialist opleidingen? Dan zorgen wij ervoor dat het lesmaterialenpakket zo snel mogelijk naar je wordt doorgestuurd.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl