Skip to content

Pico4 portable laser

Categorie:

De Pico4 portbale laser is geschikt voor

  • het verwijderen van alle kleuren tatoeages
  • het verwijderen van permanent make-up
  • behandelen van acne littekens
  • verwijderen van pigmentaties
  • behandelen van rimpels

De pico4 portbale laser wordt alleen verkocht als pakket met opleiding.

voor meer informatie over de opleiding klik hier

3.240,00 excl. btw

Tattoos verwijderen met de pico laser

De Pico4 portable laser is een veelzijdige picolaser voor het verwijderen van alle kleuren tatoeages en permante make-up. Deze picolaser 4 maakt gebruik van 4 golflentes en één extra laserkop speciaal voor de permanent make-up, waarmee je veilig, snel en effectief kunt werken. De spotsize van 10 mm zorgt ervoor dat je eenvoudig de mm af kan stellen voor iedere tattoo. Gecombineerd met de aanpasbare snelheid van 1 tot 10hz die behaald kan worden, wordt elke vorm van permanent make-up pigment of tattoo inkt eenvoudig verwijderd.

Permanent make-up verwijderen met de picolaser

Permanent make-up verwijderen is vaak moeilijk met de reguliere picolasers. Dit heeft te maken met de dunne huid en de huidlaag waarin de pmu zich bevindt. Met de speciale laserkop voor permanent make-up pigmenten is dit heel eenvoudig. Door de speciale permanent make-up verwijderingslaser kop wordt er minder warmte in de huid en de inkt gebracht, waarmee het risico op verbranding wordt verkleind.

Huidverjonging

Collageen en elastine worden afgebroken met het ouder worden en de fibroblasten worden inactief. Er zijn manieren om hen weer te activeren en collageen te gaan produceren. Dit proces, de vorming van nieuw collageen, noemen we neocollagenese.

Naast het verwijderen van tatoos en permanent make-up, kun je met de Pico4 laser ook huidverjongende behandelingen geven en de fibroblasten activeren. Het gebruik van de 755 golflengte heeft het proces om diepe in de huid te dringen en wordt in de dermatologie veel gebruikt voor weefselverjonging en litteken verwijdering. De combinatie van de golflengte en warmte resulteert in een diepe huidpenetratie van de laser, die vrijwel pijnloos is.  Door versterkte neocollagenese wordt de tint en textuur van de huid geëgaliseerd en kan doeltreffende huidverjonging bereikt worden.

Littekens

Een littekenbehandeling werkt op dezelfde wijze als de huidverjonging. Door de zeer kleine bundels van hitte in de huid kun je de huid weer aanzetten tot collageen en elastine aanmaak, waardoor het litteken veel minder opvallend zal zijn. Een garantie om een litteken volledig te kunnen verwijderen is er helaas niet.

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken ontstaan door zonlicht, vooral bij mensen met een lichte huid. Ook kunnen ze ontstaan door huidveroudering en ontstekingen. Soms is deze verkleuring onregelmatig en ontstaan bruine of gelige vlekken. Veel mensen ervaren zulke vlekken als storend. Met een laser kunnen we de meeste pigmentvlekken verwijderen. Pigmentvlekken kunnen verminderd worden met een picolaser. Bij geringe vlekken is één behandeling meestal voldoende. De laser maakt de pigmentvlekken eerst donkerder van kleur. Na twee weken vervagen de pigmentvlekken. Na 8 weken vindt er een vervolgbehandeling plaats. De behandelde pigmentvlekken verdwijnen vrijwel volledig en komen meestal niet meer terug.

 

Technische specificaties

Golflengte 1064nm / 755 / 532 /1320 / pmu laserkop
Display kleuren touchscreen
Spot Size 1-10 mm
Puls 1-10 HZ
Garantie 1 jaar
Richtstraal Rode semiconductor richtstraal
Koelsysteem Luchtgekoeld, watergekoeld
Voltage 220V /110V
Afmetingen machine 59 x 50 x 37 cm
Watt 2000
Certificaten MDRCE, CE