Skip to content

Cryo huidkoelsysteem portable

Categorie:

De cryo huidkoeling is geschikt voor het verwijderen van tatoeages met de laser.

PURE KOUDE LUCHT
Koude lucht is de perfecte methode om de huid te koelen in laser- en IPL-toepassingen of injecties van welke aard dan ook. De koude-luchteenheden verminderen de pijn en voorkomen thermische schade aan de huid in laser- en IPL-toepassingen.

  • De koude luchtstraal verstoort de laserstraal absoluut niet.
  • Geen beslagen koelkristal, geen mist door cryo spray.
  • Continu perfect zicht op de huid tijdens het laseren.
  • Werkt gemakkelijker in moeilijke hoeken en plooien, zoals bijv. bij de neus.
  • Koelt niet alleen de huid waar gelaserd wordt maar koelt ook de omringende huid voor en na.
  • Geen allergische reacties.
  • Geen gel nodig.
  • Het medic cryo apparaat kan ook ingezet worden bij andere behandelingen zoals PDT.

 

voor meer informatie over de opleiding klik hier

2.400,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Het professionele huidkoel systeem is speciaal voor het koelen van de huid voor, tijdens en na gebruik van niet-invasieve CO2 fractionele laser, YAG laser, IPL of diodelaserbehandeling; pijnbestrijding  om brandwonden of ongemakkelijke behandelingen te vermijden

Vermindering van zwelling met het huidkoelingssysteem. De  huidkoeling produceert een continue straal koude lucht (-4C) die op de huid geblazen wordt. Deze kan in verschillende intensiteit worden ingeschakeld, op deze manier kan het op elke cliënt worden afgestemd.

In tegenstelling tot andere koelmethoden, zoals contactkoeling, cryogene spray of ijspakkingen, biedt het medic lason cryo apparaat koude luchtkoeling, die de opperhuid kan koelen voor, tijdens en nadat de laserenergie is toegepast, zonder de laserstraal te verstoren.

Het huidkoelingssysteem beschermt de opperhuid, hierdoor is het mogelijk om laserenergieniveaus te gebruiken die 15-30% hoger zijn en tegelijkertijd het aantal bijwerkingen te verminderen (bij 63% van de cliënten hield de roodheid een kortere periode aan, in 70% was de purpura verminderd, 83% had minder korstvorming).

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl