Skip to content

Transformeer je huid met het Photon Lichttherapie Masker met 7 Kleuren

Ontdek de transformerende kracht van het Photon lichttherapie masker met 7 kleuren. Dit innovatieve gezichtsmasker, voorzien van maar liefst 573 aparte lampjes, biedt een effectieve manier om je huid te verbeteren en verschillende huidaandoeningen aan te pakken. Of je nu last hebt van acne, rimpels, pigmentatie of een doffe huid, lichttherapie kan een waardevolle toevoeging zijn aan je huidverzorgingsroutine.

320,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

De voordelen van lichttherapie voor je huid

Lichttherapie is een niet-invasieve behandelmethode die gebruikmaakt van verschillende kleuren licht om de huid op cellulair niveau te stimuleren. Door deze stimulatie worden diverse processen in de huid bevorderd, wat kan leiden tot een stralende, gezondere huid. Deze behandelmethode staat bekend om zijn vele voordelen, waaronder:

  1. Huidverjonging: Rood licht, aanwezig in het Photon lichttherapie masker, stimuleert de productie van collageen, een essentieel eiwit voor een stevige en elastische huid. Het resultaat is een vermindering van fijne lijntjes en rimpels, en een algehele verbetering van de huidtextuur.
  2. Acnebestrijding: Door middel van blauw licht kan lichttherapie effectief bacteriën bestrijden die acne veroorzaken. Dit helpt bij het verminderen van ontstekingen en het voorkomen van nieuwe puistjes en acne-uitbraken.
  3. Pigmentatiebehandeling: Oranje licht kan de productie van melanine in de huid verminderen, waardoor pigmentatieproblemen zoals ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie aanzienlijk verminderd kunnen worden.
  4. Kalmerende werking: Groen licht werkt kalmerend en kan helpen bij het verminderen van roodheid en gevoeligheid van de huid. Het bevordert tevens een gelijkmatige teint.
  5. Verheldering: Geel licht helpt bij het verbeteren van de doorbloeding van de huid, wat kan leiden tot een stralende teint en een gezonde gloed.
  6. Gemengde kleuren: Het Photon lichttherapie masker biedt ook de mogelijkheid om te genieten van gemengde kleuren, die de voordelen van verschillende kleurencombinaties creëren. Dit kan een veelzijdige aanpak bieden voor de behandeling van specifieke huidproblemen.

Het Photon Lichttherapie Masker met 7 Kleuren

Dit revolutionaire masker beschikt over maar liefst 573 individuele lampjes, die een optimaal bereik van lichtintensiteit en -kleuren bieden. De lampjes zijn verspreid over het hele oppervlak van het masker en kunnen worden opgerold voor eenvoudig opbergen of in verschillende standen worden gezet voor een comfortabele pasvorm tijdens de behandeling.

Verschillende behandelingen inzetbaar

Het Photon lichttherapie masker met 7 kleuren is een veelzijdig en effectief hulpmiddel om je huid te verbeteren. Door de verschillende kleuren licht kan lichttherapie worden ingezet voor diverse huidbehandelingen, variërend van acnebestrijding tot pigmentatiebehandeling. Met 573 individuele lampjes en diverse standen biedt dit ledmasker een veelbelovende oplossing voor iedereen die op zoek is naar een stralende, gezonde en jeugdig uitziende huid. Probeer het Photon lichttherapie masker vandaag nog en ontdek de transformatie van je huid

 

Model Photon gezicht masker
Technologie EMS Photon Led-lichttherapie
Frequentie 1~30 Hz
Kleuren van licht 3 verschillende golflengte Fotonen Licht / 3 kleuren (Rood Blauw Geel)
Led buizen 573 stuks
Golflengte Rood-640nm, geel-583nm, blauw-423nm
rood licht-195 stuks, geel licht-194 stuks, blauw licht-184 stuks, totaal 573 stuks licht, 3 kleuren + 4 gemengde kleur
Frequentie 1~30 Hz
Werkspanning Gelijkstroom 12V 3A
Ingangspanning AC100-240V
Stroom 2,4-12W
Garantie 1 jaar
Certificering CE

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl