Skip to content

Carboxypen

Categorie:

CARBOXYTHERAPY MET CARBOXYPEN

Carboxytherapy is het therapeutisch gebruik van CO2 in een gasvormige toestand waarbij het subcutaan wordt ingebracht.

Therapeutische acties
1. Activeert vaatverwijdering wat de microcirculatie verbetert.
2. Verhoogt de snelheid van de microcirculatie.
3. Verhoogt de lipolytische acties van vetweefsel.
4. In aanwezigheid van CO2 maakt hemoglobine meer zuurstof vrij voor huidverjonging.

 

450,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

“Een revolutionaire behandeling die de schoonheidsindustrie heeft veroverd, is de carboxybehandeling met behulp van de innovatieve CarboxyPen, aangeboden door Lason Groothandel. Deze behandeling maakt gebruik van CO2-gas om diverse huidproblemen aan te pakken en een stralende huid te bevorderen.

Carboxybehandeling met co2 gas

Ten eerste, de carboxybehandeling is nuttig voor een breed scala aan huidproblemen. Het CO2-gas dat met behulp van de CarboxyPen in de huid wordt geïnjecteerd, stimuleert de bloedcirculatie en activeert het genezingsproces. Dit maakt de behandeling ideaal voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het vervagen van littekens, het verstrakken van de huid en het verminderen van cellulite. Bovendien kan de behandeling ook worden ingezet bij het verminderen van donkere kringen en wallen onder de ogen, het verbeteren van de algehele textuur en het bevorderen van een gezonde glans.

Wat de CarboxyPen van Lason Groothandel onderscheidt, is het geoptimaliseerde ontwerp en de technologie. Deze pen maakt gebruik van een gecontroleerde uitstoot van CO2-gas, waardoor de behandeling preciezer kan worden uitgevoerd en de resultaten nog beter zijn. Dankzij de geavanceerde technologie kunnen de professionals in de schoonheidsindustrie bij Lason Groothandel de carboxybehandeling maximaliseren en de gewenste resultaten leveren.

Voor wie is de carboxybehandeling geschikt

Nu we hebben besproken wat een carboxybehandeling kan bereiken, is het belangrijk om te weten voor wie deze behandeling geschikt is. Over het algemeen is de behandeling veilig en effectief voor de meeste huidtypes en leeftijdscategorieën. Personen met fijne lijntjes, rimpels, littekens, cellulitis, donkere kringen, wallen en een doffe huid kunnen allemaal baat hebben bij de carboxybehandeling.

Maar wat houdt de behandeling met CO2-gas onder de huid precies in? Tijdens de procedure wordt een kleine naaldmodule geïnjecteerd in de gewenste behandelgebieden, zoals het gezicht, de hals, het decolleté of de rug. Vervolgens wordt CO2-gas langzaam onder de huid geïnjecteerd, wat een tintelend en prikkelend gevoel kan veroorzaken. Dit gevoel is volkomen normaal en geeft aan dat de behandeling zijn werk doet.

Het CO2-gas stimuleert de bloedvaten, waardoor een verhoogde bloedcirculatie optreedt. Dit bevordert de zuurstof- en voedingsstoffentoevoer naar de behandelde gebieden en stimuleert de productie van collageen en elastine. Collageen en elastine zijn essentiële eiwitten die verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Door deze processen te activeren, kan de carboxybehandeling aanzienlijke verbeteringen leveren, zoals het vervagen van rimpels, het verstevigen van de huid en het verminderen van cellulitis.

Na de behandeling

Na de behandeling kan er enige roodheid en zwelling optreden, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele uren tot een paar dagen. Het is belangrijk om de huid na de behandeling goed te hydrateren en blootstelling aan direct zonlicht te vermijden om het herstel te bevorderen.

Al met al biedt de carboxybehandeling met behulp van de CarboxyPen van Lason Groothandel een effectieve oplossing voor veelvoorkomende huidproblemen. Met de mogelijkheid om donkere kringen rondom de ogen, fijne lijntjes, rimpels, littekens, cellulite en meer te verminderen, is deze behandeling een uitstekende keuze voor iedereen die streeft naar een stralende en jeugdige huid.

Neem contact op met Lason Groothandel voor meer informatie over de CarboxyPen.

Algemene specificaties

  • Draadloos gebruik door middel van gascartridge
  • Licht en gemakkelijk te hanteren
  • Huidstabilisatoren maken de injecties nagenoeg pijnloos
  • Diepte instelling 1 mm tot 4 mm
  • Dossering van 0,01 tot oneindig

Eigenschappen

Merk: Carboxypen
CE-gecertificeerd

Gerelateerde producten

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl