Skip to content

Guasha tool roestvrijstaal

Gua Sha kan worden gebruikt bij een acute of chronische aandoening. Naast het verminderen van spier- en gewrichtspijn, wordt het schrapen o.a. gebruikt voor de behandeling en voorkoming van verkoudheid, griep, bronchitis, astma en nog veel meer. Guasha bevordert de afvoer van afvalstoffen, de doorstroming van bloed en energie en stimuleert de microcirculatie. Daarnaast verlicht Guasha pijn en activeert het immuunsysteem waardoor je minder snel ziek zult worden en meer energie krijgt. Niet alleen fysiek herstelt je lichaam, maar ook mentaal zul je meer veerkracht en rust ervaren.

 

 

240,00 excl. btw

Wat is Guasha

Guasha is een behandeling die oorspronkelijk uit China afkomstig is en al meer dan 2000 jaar wordt gebruikt. Het is een alternatieve therapie die zich richt op het vrijmaken van geblokkeerde of gestagneerde energie in het lichaam en de verbetering van de bloed- en lymfestroom. Guasha wordt ook wel ‘schrapen’ genoemd en maakt gebruik van een platte tool om de huid te schrapen en zo spanning in het lichaam los te maken. Guasha gebruikt meestal een platte tool, gemaakt van jade of roestvrijstaal, om zachtjes over de huid te schrapen. Dit kan op verschillende delen van het lichaam worden gedaan, hoewel de meest voorkomende gebieden de rug, nek, schouders en armen zijn. Het schrapen met de tool helpt om ‘qi’ of levensenergie vrij te maken en de doorbloeding van de huid en de spieren te verbeteren.

Guasha heeft verschillende voordelen heeft voor de gezondheid. Eén ervan is het verlichten van spierspanningen, het verbeteren van de bloedcirculatie en het verhogen van de afscheiding van afvalstoffen uit het lichaam. Hierdoor kan het een effectieve behandeling zijn voor aandoeningen zoals hoofdpijn, rugpijn, nekpijn en artritis.

Bovendien kan guasha helpen bij het verminderen van stress en angstniveaus door de ontspannende werking van de behandeling. Het gebruik van de platte tool kan ook de huid verbeteren door het stimuleren van de productie van collageen en elastine, voor een stralender en egaler uitziende huid. Daarnaast kan het helpen bij het verbeteren van de algehele energieniveaus en welzijn, omdat het helpt bij het vrijmaken van energetische blokkades en het stroomlijnen van de qi door het lichaam.

Als aanvulling op uw massage salon kan guasha een waardevolle toevoeging zijn aan uw diensten. Het kan helpen bij het verbeteren van de algehele tevredenheid van uw klanten en kan helpen bij het opbouwen van een loyale klantenkring. Het gebruik van guasha kan ook helpen bij het opbouwen van een breed scala aan behandelingen, omdat het geschikt is voor meerdere delen van het lichaam en verschillende behandelingsdoelen kan aanpakken. Guasha kan ook worden gecombineerd met andere behandelingen, zoals acupunctuur, massage of cupping, om de algehele voordelen en resultaten te verbeteren. Hierdoor kan het bijdragen ​​aan het verhogen van de effectiviteit van andere behandelingen die u aanbiedt in uw salon.

Het is belangrijk om op te merken dat guasha niet geschikt is voor iedereen. Zorg ervoor dat u goed op de hoogte bent van de contra-indicaties voordat u deze behandeling aanbiedt aan uw klanten. Het is ook belangrijk dat u de juiste technieken gebruikt en dat u een getrainde professional bent die het gebruik van de platte tool goed beheerst. Wil je graag een cursus Guasha volgen adviseren wij deze te volgen bij de huidspecialist opleidingen

Het gebruik van guasha kan echter tot aanzienlijke voordelen leiden voor uw klanten en uw salon. Het is een unieke behandeling met een lange geschiedenis van het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van mensen. Door deze behandeling aan te bieden in uw massage salon kunt u uw klanten een breder scala aan diensten en behandelingen bieden, kunnen uw klanten zich meer ontspannen en verjongd voelen en dus uw klantenbestand vergroten.

Het gebruik van guasha kan helpen om een ​​gevoel van welzijn en kalmte te bevorderen dat bijdraagt ​​aan het algehele welzijn van uw klanten. Bovendien kunt u, met de juiste training en kennis, de voordelen van deze unieke behandeling optimaal benutten in uw massagesalon en een praktijk bieden waar klanten terug blijven komen

 

Guasha set 5 stuks
materiaal roestvrijstaal