Skip to content

Alexandrite ontharingslaser

Voordelen YAG en Alexandrite laser:

  • Een laser is heel specifiek en gericht, hierdoor is behandeling uiterst effectief
  • Het is een veilige manier van ontharen voor alle huidskleuren
  • 2 golflengtes 755 / 1064
  • Koelsysteem Pijnloze behandeling
  • Zeer eenvoudig te bedienen
  • CE gekeurd

17.500,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Permanent ontharen met de alexandrite laser

De ND:YAG en alexandrite laser zijn twee krachtige systemen die de norm stellen voor veilige en effectieve esthetische behandelingen op alle huidtypen. Het maakt niet uit of u een lichte of donkere huid heeft, want de combinatie van de YAG en Alexandrite laser is ontwikkeld om aan uw individuele behoeften te voldoen en het beste resultaat te leveren.

De YAG en Alexandrite laser is ontworpen om de laser precies in te stellen voor het optimale resultaat op uw huidtype. Dit maakt de YAG en Alexandrite uniek, veilig en zeer effectief. Of u nu storende haartjes wilt verwijderen of ongewenste pigmentvlekken, huidverjonging of kalknagels wilt behandelen, de Alexandrite  ontharingslaser levert ongeëvenaarde resultaten. Laserontharing is een populaire en veilige manier om ongewenste haargroei te verwijderen. Met de Alexandrite  ontharingslaser wordt het haarzakje behandeld waardoor deze stopt met groeien. Dit kan variëren van het permanent verwijderen van het haar tot verminderen van beharing, afhankelijk van de kwaliteit en dikte van het haar. Met de ND:YAG laser is het ook mogelijk om de gepigmenteerde huid te ontharen zonder het huidpigment aan te tasten.

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn ook te behandelen met de ND:YAG en Alexandrite  ontharingslaser. Het is een veel voorkomende aandoening dat ontstaat door onder andere veroudering en blootstelling aan UV-stralen. Maar ook bepaalde medicijnen en hormoonwisselingen kunnen pigmentvlekken veroorzaken. De Alexandrite  ontharingslaser biedt hier de uitkomst, doordat de laser de oppervlakte van de huid bereikt en de pigmentvlekken selectief behandelt, waardoor deze zichtbaar verminderen in de intensiteit of zelfs helemaal verdwijnen.

Keratosis Pilaris

Keratosis Pilaris is een vervelende huidaandoening die zich kenmerkt door ruwe rode bultjes op de armen en benen rondom de haarzakjes. Deze huidaandoening kan ontsteken en daarom is het belangrijk om dit te behandelen. De laser is hiervoor uitermate geschikt, omdat de laser niet agressief is en de oppervlakte van de huid niet beschadigd. In plaats daarvan dringt de laser de diepere lagen van de huid binnen om de huidaandoening te behandelen.

Rimpels, verslapping, plooitjes en kleurverschillen komen voor naarmate wij ouder worden. De huid kan veel baat hebben bij een laserbehandeling. De ND:YAG laser biedt hierbij de uitkomst. De laser stimuleert onder de huid de aanmaak van collageen en elastine wat leidt tot een verjonging van de huid. Het resultaat is een gezonder ogende huid met een egale teint en fijne lijntjes die naar de achtergrond verdwijnen.

Naast deze gebruikelijke toepassingen kan de ND:YAG laser  ook worden gebruikt voor de behandeling van kalknagels.

 

Product naam Alexandrite laser
spotgrootte 8-18 mm spotgrootte
Golflengtes 755 en de 1064
Energie 110J bij de 1064nm / 60J bij de 755nm
Pulsgrootte 0.25ms – 100ms (aanpasbaar)
2 jaar garantie
Frequentie 0.5Hz-10Hz
Watt 5000
Aanpasbare spotgrootte 7 verschillende spotgrootte standard: 3/12/16/18mm Optioneel: 6/10/24mm
Hoeveelheid shots 50.000.000
koelsysteem lucht koeling (100W)
Water koeling (10L  water tank & high-power water pomp)
DCD stikstof vloeistof

De nieuwste technologieën vind je bij Lason groothandel

We selecteren hoogwaardige apparaten voor ons aanbod op basis van de nieuwste trends op het gebied van esthetische geneeskunde. We geven trainingen op basis van innovatieve behandeling procedures, zodat uw team maximale resultaten kan behalen. Ons team heeft ruime ervaring en kennis van de aangeboden producten. Wij leveren apparaten rechtstreeks aan klanten. Wij zorgen voor veilig transport van het apparaat en een professionele training.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl