Skip to content

PicoIris Smart tattoo laser (Kleur grijs)

De PICOIRIS Smart laser produceert een heel snelle lichtpuls in een picoseconde (een biljoenste van een seconde). Deze korte puls is zó krachtig dat de inktpigmenten worden vergruist in veel kleine pigmentdeeltjes. Deze kleine deeltjes kunnen gemakkelijker worden afgevoerd door het lichaam.

De PICOIRIS laser is de snelste laser die in zeer korte tijd een enorme hoeveelheid licht kan uitzenden en bepaalde structuren in de huid vergruizen en opwarmen. Andere delen van de huid blijven juist gespaard. Zo worden selectief bepaalde structuren in de huid beschadigd. Welke dat zijn, hangt af van de golflengte, de sterkte van de laserstraal en de doorsnede van de stralingsbundel. Deze unieke PICOIRIS laser beschikt over vijf golflengtes: 532 nanometer / 755 nanometer / 650 nanometer / 585 nanometer en 1064 nanometer. Deze golflengte zijn belangrijk om alle kleuren inkt uit de huid te verwijderen.

14.870,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

PicoIris Smart Laser

De PicoIris Smart Laser is een zeer krachtig en veelzijdig systeem waarmee u in staat bent om efficiënt meer cliënten te behandelen op een hoog vermogen. Het systeem biedt flexibiliteit om een verscheidenheid aan behandelingen te geven.

Geavanceerde systeem

Met dit geavanceerde systeem,  kunt u snel, veilig en effectief de meest populaire esthetische behandelingen aanbieden. De PicoIris Smart Laser bevat een ingebouwde klinische database met de meest gebruikte parameters ter referentie, waardoor zelfs nieuwe tattoo-laserspecialisten gemakkelijk aan de slag kunnen.

Behandelindicaties omvatten onder andere:

 • tattoo verwijdering,
 • verwijdering van permanente make-up,
 • ontharing,
 • behandeling van couperose,
 • huidverjonging,
 • huidverbetering,
 • pigmentvlek verwijdering,
 • verkleining van poriën en
 • behandeling van onychomycose/schimmelnagels.

picoseconden Picolaser

Naast het gestroomlijnde uiterlijk beschikt de Picoiris smart laser over een groot touch screen. De Hoogste energieopbrengst Onder LANGE PULS is de energie 3000 mj; onder picoseconden is de energie 800 mj.

Voordelen van deze laser

 1. Een Interlock, waarmee een extra beveiligingslaag voor klanten wordt opgezet.
 2. Ultrakorte pulsbreedte van 2-3 ns, intensere explosie van het pigment, Waardoor je minder hitte in de huid creert en dus, minder schade aan de huid
 3. Door de picoseconden breek je de tattoo inkt en pmu pigment 2 keer zo snel af, dan de nanoseconden lasers
 4. Geïntegreerde voeding en 4 onafhankelijk werkende controlesystemen. Door de geïntegreerde voeding en 4 condensatoren zorgen niet alleen voor het hoogste, meest stabiele uitgangsvermogen, maar zijn ook een belangrijk punt om echte Pico Laser te identificeren De PicoIris Smart Laser beschikt over een groot touchscreen en biedt de hoogste energieopbrengst onder lange pulsen (3000 mj) en onder picoseconden (800 mj).

Picolaser en een nanoseconden laser

Het verschil tussen een picolaser en een nanoseconden laser is dat de PICO laser zeer snelle lichtpulsen produceert in picoseconden, waardoor inktpigmenten worden vergruisd tot kleine deeltjes die gemakkelijker door het lichaam kunnen worden afgevoerd.

De unieke PicoIris laser beschikt over vijf golflengtes (532, 755, 650, 585, en 1064 nanometer) die essentieel zijn voor het verwijderen van alle kleuren inkt uit de huid, door selectief bepaalde structuren in de huid te beschadigen zonder andere delen van de huid te beïnvloeden.

Model PicoIris Smart Laser
Golflengte  1064 / 532 / 755
Picosecond mode max 800mj
PTP mode Max 1200 MJ
Multi pulse mode Max 1500MJ
Long pulse mode Max 2500MJ
Long pulse pro mode Max 5000MJ
Optioneel laserkoppen  585 & 650
Levertijd 3-4 weken
Picoseconden 300-350
Kleur grijs of wit
Garantie

Fabrikant

 1 jaar

China PZ laser

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl