Skip to content

Saloninrichting Queen V-2 Comfort 3-motorig

Saloninrichting Queen V-2 Comfort 3-motorig

Kwaliteitsproduct. Gemaakt in Duitsland

Levertijd / productietijd ca. 10-15 werkdagen

Garantie: 1 Jaar

Kleur: Wit

Materiaal: Kunstleer
inclusief kwaliteitsgarantie
Handbediende afstandsbediening
1 x badstof overtrekset

2.712,01 excl. btw

Saloninrichting Queen V-2 Comfort biedt met zijn brede assortiment een complete werkplek voor cosmetische behandelingen en laat niets te wensen over. De op elkaar afgestemde apparaten en opties van de Queen V-2 Comfort saloninrichting beloven u een optimale workflow en schitteren door kwaliteit en technische perfectie. Kies voor de Queen V-2 Comfort saloninrichting en voorzie uzelf en uw klanten van bijpassende producten.

Met de behandelstoel Queen V Comfort biedt u uw klanten een welbehagen in uw studio. Zowel de hoogte als het rug- en voeteneind van het bed kunnen met drie motoren op afstand worden bediend. Het bed is volledig horizontaal te plaatsen. Nieuw: zowel de hoofdsteun als het voeteneinde zijn uittrekbaar en ook volledig afneembaar. De armleuningen passen zich automatisch aan de helling van de rugleuning aan. Daarnaast zijn ze op en neer te klappen, zodat ook een gemakkelijke instap vanaf de zijkant mogelijk is. De ca. 11 cm dikke bekleding biedt uniek comfort dankzij de verwerking van de hoogste kwaliteit bekledingscomponenten. Voor de stoffering is gebruik gemaakt van een van de hoogste kwaliteit zachte kussens (viscoseschuim) en een van de hoogste kwaliteit kunstleer, deze maken de behandelstoel tot een absoluut high-end product en daarmee weer anders dan de producten uit de Classic serie. Een ander onderscheidend kenmerk zijn de ingebouwde motoren. De producten van de Comfort-serie hebben ook zeer stille, soepel lopende en krachtige motoren, maar met de mogelijkheid van een draadloze handbediening en een geheugenfunctie van 3 opbergbare verstelposities. Door het bijna 90 ° neerklapbare voeteneinde kunnen uw klanten comfortabel vanaf de voorkant instappen. Dit is erg belangrijk, vooral voor uw oudere klanten, aangezien het moeilijker kan zijn om op het cosmetische bed te komen met een voetgedeelte dat niet 90 ° kan worden gekanteld.

Dit cosmetische bed is optioneel verkrijgbaar met stoelverwarming voor de zitting en rugleuning. Dit kan afzonderlijk in twee fasen worden ingeschakeld (hoog / laag). Let hierbij op mogelijke levertijden, deze kunt u bij ons opvragen.

Optioneel bieden wij u een draadloze handbediening (afstandsbediening) en speciale zwenkwielen aan (4 zwenkwielen met rem en 2 zwenkwielen zonder rem). Houd er rekening mee dat de instaphoogte iets toeneemt door de zwenkwielen. De prijzen hiervoor vindt u rechts in de productaccessoires.

Als u een artikel (bijv. Kruk of werktafel) wilt laten ruilen, neemt u gewoon contact op met ons verkoopteam via de hierboven vermelde servicehotline. Opmerking: alle behandelstoelen en werktafels worden volledig gebruiksklaar bij u afgeleverd. Montage is niet meer nodig.