Skip to content

Complete saloninrichting Lady II-1 Basic manuell

Complete saloninrichting Lady II-1 Basic manuell

Kwaliteitsproduct. Gemaakt in Duitsland

Levertijd / productietijd ca. 14-30 werkdagen

Garantie: 1 Jaar

Kleur: Wit

Materiaal: Kunstleer

1.175,72 excl. btw

De complete saloninrichting Lady II-1 biedt met zijn verscheidenheid aan producten een complete werkplek voor cosmetische behandelingen en laat niets te wensen over. De op elkaar afgestemde apparaten en opties van de Lady II-1 saloninrichting beloven u een optimale workflow en schitteren door kwaliteit en technische perfectie. Kies de saloninrichting Lady II-1 en voorzie uzelf en uw klanten van bijpassende producten.

Met het Behandelstoel Lady II-1 biedt u uw klanten een plek van welzijn in uw studio. De Behandelstoel is volledig horizontaal te plaatsen. Het rug- en voetgedeelte worden handmatig aangepast met behulp van een rasterstrook. De armleuningen passen zich altijd automatisch aan de betreffende ligpositie aan, maar kunnen ook eenvoudig worden verwijderd. Voor de gezichtsuitsparing in het hoofdgedeelte wordt een geschikt hoofdkussen meegeleverd, dat afhankelijk van de toepassing kan worden verwijderd of in de gezichtsuitsparing kan worden gestoken. De ca. 11 cm dikke vulling biedt uniek comfort. De behandelstoel Lady II-1 is verkrijgbaar in 39 verschillende kleuren en laat dus ruimte voor kleuraanpassing aan de omgeving. Met dit product kunnen uw klanten ontspannen en genieten.

De behandelstoel is uitgerust met het nieuwe “Easy Click System”. Het nieuwe mechanisme is snel en gemakkelijk te gebruiken en garandeert maximale veiligheid. In het geval van conventionele cosmetische bedden met een insteeksysteem voor armleuningen, is het mogelijk dat de armleuningen zijwaarts uit de houder glijden zodra er druk wordt uitgeoefend op de armleuningen door de ondersteunende klant. Met het nieuwe systeem is dit niet meer mogelijk. Met het Easy Click-systeem speelt u aan de veilige kant.

Als u een artikel wilt ruilen (bijv. Kruk of werktafel), neemt u gewoon contact op met ons verkoopteam via de servicehotline hierboven.