Skip to content
Tandenbleken

Een stralende glimlach is een van de eerste dingen die iemand opvalt bij een persoon; velen zijn zich hiervan bewust geworden en willen dat hun uiterlijk er op hun allerbest uitziet.

Het bleken van tanden heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen en is gemoderniseerd, vereenvoudigd en herzien om geschikt te zijn voor de gemiddelde persoon, en de behandeling wordt niet langer beschouwd als alleen bedoeld voor diegenen die het zich echt kunnen veroorloven om veel geld uit te geven aan de cosmetica procedure om hun tanden te bleken.

De opleiding van Huidspecialist voor het bleken van tanden in Valkenswaard (Eindhoven) is geschikt voor iedereen en leert je de vaardigheden om met succes een behandeling voor het bleken van tanden uit te voeren. Deze cursus stelt u in staat om de behandeling vanuit uw salon of kliniek uit te voeren en zou een geweldige aanvulling zijn op niet-invasieve cosmetische behandelingen die u al uitvoert of zelfs als u de behandelingen alleen wilt uitvoeren. Onze tanden bleken behandeling is geschikt voor bijna iedereen met gezonde tanden en tandvlees en geschikt voor alle leeftijden vanaf 18+. Volg jij een van de opleidingen Tanden bleken of tandkristal plaatsen bij Huidspecialist opleidingen? Dan ben je hier aan het juiste adres voor jouw startpakket!

Wat zit er in de startpakketten?
In dit startpakket zit alles voor je cursus tanden bleken of tandkristal wat jij nodig hebt gedurende de opleiding.