Skip to content

praktijk pakket cursus Meso BTX

Micro btx cursus praktijk pakket:

  • 1x 5 ml BTX serum                                   
  • Gebruik van alle cosmetische producten tijdens de cursus (reiniging, maskers, peeling)
  • gebruik Sterillium, dettol huiddesinfectans, wattenschijfjes, tissues, dental towels, handschoenen, wegwerpstoelhoes
  • Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed (handdoeken, kompres, bandeau, stoelhoes)

Alle producten waar jij tijdens de cursus mee gaat werken, worden eerst getest. Hierdoor werk je met de beste producten en ben je verzekerd van de juiste spullen voor alle opleidingen.

145,00 excl. btw

Onze praktijk cursus pakketten
Bij Lason groothandel kun je cursuspakketten kopen voor veel verschillende beauty cursussen en opleidingen. Volg jij een opleiding BTX bij de Huidspecialist opleidingen? Reserveer dan je cursuspakket.

Wat zit er in de startpakketten?
In het btx praktijk pakket zit alles wat jij nodig hebt gedurende de cursus aan producten en materialen.

Let op: Diverse apparatuur hebben wij niet in het cursus pakket verwerkt, zodat jij tijdens de praktijkles zelf een keuze kan maken met welke apparatuur jij in de toekomst wil gaan werken. Op deze manier heb je geen overbodige apparatuur in jouw startpakket.

Merken
Lason groothandel werkt met betrouwbare merken met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zodat wij de beste producten kunnen aanbieden tegen de beste prijs.

Volg jij een cursus bij Huispecialist opleidingen? Dan zorgen wij ervoor dat het cursus pakket klaarstaat op de dag dat de cursus van start gaat.

Wanneer bestellen?
Bestel tijdig jouw btx startpakket en hou rekening met een eventuele levertijd. Wij adviseren het startpakket te bestellen zodra de (start)datum van jouw (dag)opleiding bekend is. De meeste pakketten kunnen wij al binnen 3 werkdagen klaarzetten, het is echter verstandig rekening te houden met een levertijd van 1 tot 4 weken.