Skip to content

cursus pakket guasha

Categorie:

Alle producten waar jij tijdens de cursus mee gaat werken, worden eerst getest. Hierdoor werk je met de beste producten en ben je verzekerd van de juiste spullen voor alle opleidingen.

Het guasha cursus pakket bestaat uit

  • Guasha steen
  • Magnesium olie 100 ml
  • Gebruik tijdens de cursus van verzorgingsproducten
  • Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed (handdoeken,  bandeau, stoelhoes)Alle producten waar jij tijdens de cursus mee gaat werken, worden eerst getest. Hierdoor werk je met de beste producten en ben je verzekerd van de juiste spullen voor alle opleidingen.

74,32 excl. btw

Onze praktijk cursus pakketten

Bij Lason groothandel kun je startpakketten kopen voor veel verschillende beauty cursussen en opleidingen. Volg jij een guasha cursus bij de huidspecialist opleidingen? Reserveer dan je startpakket.

Wat zit er in de startpakketten?
In dit praktijk pakket zit alles wat jij nodig hebt gedurende de cursus aan producten en materialen. Ook zit er in het pakket de producten voor de nazorg van de modellen.

Let op: Diverse apparatuur, producten en materialen hebben wij niet in de startpakketten verwerkt, zodat jij tijdens de praktijkles zelf een keuze kan maken met welke apparatuur en producten jij in de toekomst wil gaan werken. Op deze manier heb je geen overbodige producten en materialen in jouw startpakket.

Korting
De korting op het guasha startpakket geldt alleen bij afname van het complete pakket. Het pakket is met zorg samengesteld en past bij je opleiding, hierdoor kunnen (losse) producten of het gehele pakket niet worden geretourneerd.

Merken
Lason groothandel werkt met betrouwbare merken met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zodat wij de beste producten kunnen aanbieden tegen de beste prijs.

Volg jij een lichaamspakking of guasha cursus bij huidspecialisten opleidingen? Dan zorgen wij ervoor dat het startpakket klaarstaat op de dag dat de cursus van start gaat.

Wanneer bestellen?
Bestel tijdig jouw guasha cursus startpakket en hou rekening met een eventuele levertijd. Wij adviseren het guasha cursus startpakket te bestellen zodra de (start)datum van jouw (dag)opleiding bekend is. De meeste pakketten kunnen wij al binnen 3 werkdagen klaarzetten, het is echter verstandig rekening te houden met een levertijd van 1 tot 4 weken.

Lason groothandel wenst je heel veel succes met de cursus guasha bij de huidspecialist opleidingen.