Skip to content

praktijk pakket cursus dermaplaning + dermapeel

Categorie:

dermaplaning met dermapeel cursus praktijk pakket

Deze set bevat:

  • gebruik van de producten en materialen voor de cursus dermaplanning & dermapeel
  • Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed (handdoeken, kompres, bandeau, stoelhoes)

Alle producten waar jij tijdens de cursus mee gaat werken, worden eerst getest. Hierdoor werk je met de beste producten en ben je verzekerd van de juiste spullen voor alle opleidingen.

154,00 excl. btw

Onze praktijk cursus pakketten
Bij Lason groothandel kun je cursuspakketten kopen voor veel verschillende beauty cursussen en opleidingen. Volg jij een opleiding dermaplaning bij de Huidspecialist opleidingen? Reserveer dan je cursuspakket.

Wat zit er in de cursuspakketten?
In het dermaplaning plus dermapeel praktijk pakket zit alles wat jij nodig hebt gedurende de cursus aan producten en materialen.

Merken
Lason groothandel werkt met betrouwbare merken met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zodat wij de beste producten kunnen aanbieden tegen de beste prijs.

Volg jij een cursus bij Huidspecialist opleidingen? Dan zorgen wij ervoor dat het cursuspakket klaarstaat op de dag dat de cursus van start gaat.

Wanneer bestellen?
Bestel tijdig jouw dermaplaning plus dermapeel cursus pakket en hou rekening met een eventuele levertijd. Wij adviseren het startpakket te bestellen zodra de (start)datum van jouw (dag)opleiding bekend is. De meeste pakketten kunnen wij al binnen 3 werkdagen klaarzetten, het is echter verstandig rekening te houden met een levertijd van 1 tot 4 weken.