Skip to content

Comedonen vacuüm pen

Comedonen vacuüm remover

Inbegrepen:
– Grote opzetstuk voor stevige huid
– Klein opzetstuk voor fijn huid
– Ovaal opzetstuk voor delicate huid (mond, oog en rond de neus)

 

117,00 excl. btw

Hoe mee-eters te verwijderen

Mee-eters zijn ongetwijfeld een van de meest frustrerende vormen van acne. Omdat ze diep in de poriën zijn geworteld, kunnen ze moeilijk op een veilige en effectieve manier te verwijderen zijn. Het is natuurlijk om aan te nemen dat het donkere uiterlijk van mee-eters te wijten is aan een opeenhoping van vuil, maar dat is niet helemaal het geval. “Mee-eters vormen zich wanneer een porie verstopt raakt met dode huidcellen en olie. “Wanneer dit materiaal wordt geoxideerd door blootstelling aan lucht, lijkt het zwart – vandaar de naam ‘mee-eter’.

Mee-eters vormen zich vaak op de delen van het gezicht die meer olie produceren, zoals het voorhoofd, de neus en de kin (ook bekend als de t-zone). Ze kunnen ook verschijnen in de conchale kom van de oren, evenals op de schouders, rug en borst.

Mee-eters stofzuigen

Goed nieuws: er zijn veilige manieren om mee-eters te verwijderen – maar het moet goed worden gedaan om irritatie, littekens of zelfs infectie te voorkomen. Het uitknijpen van mee-eters met je vingers is misschien een van de meer bevredigende manieren om ze te verwijderen, maar wij waarschuwen dat het geen goed idee is.Knijpende mee-eters kunnen de huid traumatiseren, bacteriën introduceren en de porie beschadigen, die puin en bacteriën dieper in het weefsel kan verspreiden.

Wij raden aan om een techniek voor het verwijderen van mee-eters te proberen na een warme douche of het stomen van de huid. Dit helpt om de huid en het materiaal dat zich in de poriën heeft verzameld te verzachten. Plaats vervolgens het poriënvacuüm op een deel van de huid met verstopte poriën – de neus bijvoorbeeld – beginnend op de laagste stand. Het is ook belangrijk om het gebied voorzichtig te reinigen voor en na extractie

Elektrische vacuüm mee-eter verwijderaar

Met deze vacuüm mee-eter verwijderaar wordt dit op een professionele wijze gedaan in vergelijking met een comedonenlepel of een plakstrip. Het apparaatje zuigt het vuil uit je poriën op een hygiënische manier! Deze professionele vacuüm pen  verwijdert mee-eters middels een geavanceerde vacuüm technologie die de huid reinigt van: poriën, ruwe huid, dode huidlagen, mee-eters en overtallig talg. De technologie is ontworpen in Korea en zorgt ervoor dat het gezicht er jong en gezond uit blijft zien.

Inbegrepen:
– Grote opzetstuk voor stevige huid
– Klein opzetstuk voor fijn huid
– Ovaal opzetstuk voor delicate huid (mond, oog en rond de neus)

Advies:
3 keer per week behandelen voor een optimale resultaat
Ervaren gebruikers kunnen max. 3 minuten per keer gebruiken.
Zichtbare resultaten: 2-4 weken

Let op: Het apparaat heeft een grote zuigkracht. Wij raden af om de hoogste stand op het gezicht te gebruiken en te starten met een lage stand.

garantie 3 maanden