Skip to content

HIFU 7D met RF

Categorie:

De 7D HIFU wordt in combinatie geleverd worden met de RF kop

De 7D hifu wordt standaard geleverd met 4 cartridges 20.000 shots. De hifu is geschikt voor zowel huidverstrakking als bodycontouring.

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound, Dit is een unieke behandeling op basis van ultrasound om de huid te verstrakken op een non invasieve manier. Naarmate we ouder worden krijgen we te maken met verslapping van de huid. De collageen aanmaak neemt af waardoor de huid er minder stevig uit ziet.

 

4.400,00 excl. btw

Naarmate we ouder worden, begint onze huid zijn elasticiteit en jeugdige glans te verliezen, waardoor je er ouder uit kunt zien dan je innerlijke zelf. Rimpels zijn een natuurlijk onderdeel van ouder worden. Als je de tekenen van veroudering op je gezicht wilt vertragen, hebben we goed nieuws voor je. Er zijn veilige en kosteneffectieve alternatieven die niet alleen gaan over chirurgische ingrepen of huidverzorging. Moderne technologie geeft ons een breed scala aan behandelingen die beschikbaar zijn voor gezichtsverstrakking en verjonging. Omdat er zoveel opties zijn, is het soms moeilijk om te beslissen welke behandeling voor u geschikt is. Als je wat onderzoek hebt gedaan naar het onderwerp, ben je vast wel termen tegengekomen als gefocusseerde echografie met hoge intensiteit (HIFU) en radiofrequentie (RF).

Naarmate we ouder worden, krijgen we te maken met de 3 belangrijkste tekenen van veroudering: afdaling, deflatie en degeneratie.

verzakking:

Verzakking wordt het best aangeduid als slappe huid. Loszittend weefsel en losse huid zijn het meest zichtbaar in het uiterlijk van ingevallen of holle wangen, en hangende huid in de vorm van wangen onder de nek, waardoor een hangend uiterlijk onder de ogen en langs de kaaklijn ontstaat. Als gevolg van weefseldegeneratie en verlies van collageen en elastine, zakt de huid en vormt lijntjes en rimpels, die zich onderaan in het gezicht verzamelen.

Volumeverlies:

Deflatie verwijst naar volumeverlies in het gezicht, meestal in de vorm van onderhuidse vetophopingen die hun steun verliezen en verzonken lijken. Na verloop van tijd beginnen het vetweefsel, collageen en elastine af te nemen. Dit maakt ons gezicht brozer, minder stevig en vatbaarder voor hermodellering en zorgt voor een hol uiterlijk.

rimpels:

Degeneratie verwijst naar een proces waarbij onze huid zijn toon en textuur verliest (ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie en statische rimpels). Het wordt veroorzaakt door lagere niveaus van collageen en elastine – de bouwstenen van een stevige, sterke huid.  Bij gebrek aan deze twee elementen hebben dode cellen de neiging zich op te hopen – wat een doffe, vermoeide uitstraling veroorzaakt – en de huid wordt verweerder, kwetsbaarder en gevoeliger aan externe factoren. Extrinsieke factoren zoals voeding, zon of blootstelling aan vervuiling kunnen ook het huidregeneratieproces versnellen.

HIFU huidverstrakking

Het is een nieuw type niet-chirurgische, niet-invasieve methode die gebruikmaakt van ultrasone technologie en het natuurlijke genezingsproces van het lichaam om de  huid van het gezicht strakker  te maken. HIFU maakt gebruik van gerichte ultrasone golven met hoge intensiteit. Hun hoge concentratie stelt de technologie in staat om een ​​specifiek punt onder het huidoppervlak te bereiken waar het de SMAS-laag (spierlaag) bereikt. Het werkt diep onder het oppervlak en stimuleert de groei van collageen zonder de buitenste laag van de huid te beschadigen. Dit resulteert in een langdurige versteviging en verstrakking van de huid, al na slechts één behandeling.

Hoe werkt HIFU huidverstrakking?

Het apparaat geeft zeer geconcentreerde ultrasone energie af die diep in de huid wordt afgegeven, waardoor een zeer nauwkeurige thermische coagulatie ontstaat die de SMAS-laag bereikt. Door kleine afzettingen van gefocuste ultrasone energie af te geven, wordt een specifieke locatie in korte tijd precies opgewarmd. Je huid reageert op deze energie door het diepe dermale weefsel te stimuleren om nieuwe compacte collageenvezels te produceren. Dit leidt op zijn beurt tot een geleidelijke verstrakking en verbetering van de elasticiteit en stevigheid van uw huid. Naarmate de huid strakker wordt, worden rimpels en lijntjes minder zichtbaar. De textuur van de huid wordt verbeterd omdat deze glad, glanzend en stevig wordt.

Verwachte resultaten van HIFU huidverstrakking

De eerste verstrakking van de huid is direct na de behandeling te zien en gaat geleidelijk aan in de loop van de tijd door. Dit betekent dat met slechts één behandeling het regeneratieve proces wordt gestart, maar de volledige resultaten zullen zich in de loop van 2-3 maanden ontvouwen.

Radiofrequente huidverstrakking (RF)

 

RF-huidverstrakking oftewel radiofrequentiegolven worden gebruikt om energie in warmte om te zetten. Op deze manier geproduceerde energie verwarmt de diepere huidlagen om de collageen remodellering reactie te stimuleren. De radiofrequentie die wordt gebruikt in de schoonheidsbranche is een lage frequentie en wordt nauwlettend gevolgd om ervoor te zorgen dat de beoogde weefsels de optimale temperatuur bereiken om nieuwe collageenproductie en celregeneratie te induceren zonder oververhitting. Op deze manier kan het veilig doordringen tot een dieper niveau van de huid, wat helpt om de toon en structuur te verbeteren.

Hoe werkt RF-huidverstrakking?

Radiofrequentie is een laser die de dermis, de middelste laag van de huid, behandelt met geconcentreerde warmte. Het dringt niet verder dan 3 mm diep in huidweefsels door het selectief te verwarmen om twee soorten reacties te bevorderen. Echter, hoe dieper de penetratie, hoe minder impact de hitte, en dus heeft deze behandeling zijn grenzen. De uitgestraalde golven dragen warmte en energie tot diep in de huid, wat een positief effect heeft op het lymfe- en vaatstelsel door de vloeistofstroom door de cellen te vergroten. Verwarming in dit gebied, zonder de buitenste lagen van de huid te beschadigen, veroorzaakt microscopisch kleine veranderingen in de weefsels en collageencontractie. Dit stimuleert de daaropvolgende collageenproductie gedurende de daaropvolgende maanden en resulteert in de onmiddellijke verstrakking van huidweefsels. Door de diepe bloedcirculatie te verbeteren, geeft het uw huid ook een natuurlijke glans en verbetert het de helderheid van de huid.

Verwachte resultaten RF-huidverstrakking

RF kan bij elke huidskleur worden gebruikt en is ideaal voor gezichtsverjonging, het hervormen en herstellen van de gezichtsspieren, het optrekken van de wenkbrauwen en het verstrakken van het gebied rond de ogen, het verbeteren van rimpels en fijne lijntjes. Het wordt voornamelijk gebruikt om huidverslapping te behandelen en het is het meest geschikt voor klanten met milde tot matige verslapping van gezichtstissues, meestal van midden dertig tot vijftig.

De collageenstimulatie begint tijdens de behandeling en gaat daarna nog vele maanden door. Voor het beste resultaat heeft u de eerste paar maanden mogelijk meerdere sessies nodig en een of twee sessies per jaar voor onderhoud. Maar de aanbevolen frequentie van sessies hangt af van het specifieke apparaat dat voor de behandeling wordt gebruikt.

RF versus HIFU

Hoewel ze hetzelfde doel dienen, zijn deze twee methoden behoorlijk verschillend en hangt het gebruik van de een of de ander enorm af van de resultaten die u wilt bereiken. We hebben de belangrijkste onderscheidende punten op een rij gezet om het proces te verduidelijken en u te helpen bij het kiezen van de behandeling die het beste bij uw behoeften past.

Belangrijkste verschillen

De eerste en meest voor de hand liggende manier waarop ze verschillen, is dat ze verschillende technologieën gebruiken om de diepe huidweefsels op te warmen. HIFU levert nauwkeurigere en intensere fractionele ultrasone energie, terwijl RF is gebaseerd op een bulkverwarmingsstrategie.

Ten tweede werkt elke technologie in verschillende, maar gedeeltelijk overlappende huidlagen. HIFU gaat veel dieper in en voorbij de dermis en kan de SMAS-laag bereiken. RF daarentegen gaat niet zo diep als HIFU. Het richt zich op de epidermale lagen en gaat niet verder dan de diepe dermis.

Ten derde, terwijl HIFU over het algemeen wordt uitgevoerd als een enkele behandeling, kan RF meerdere sessies vereisen. De exacte frequentie van een van deze behandelingen hangt af van het type apparaat dat wordt gebruikt en uw huidaandoeningen, zoals de huidige elasticiteit of uw genetische erfgoed.

Ten vierde is het gebruik van ultrasone energie bij cosmetische ingrepen een relatief nieuwe praktijk. Dus op het gebied van esthetische gezichtsverjonging bestaat RF al veel langer.

Hoe te kiezen tussen HIFU en RF

Naarmate we ouder worden, begint ons gezicht een mix van verslapping, rimpels en verzinkingen te vertonen. De verouderingsstijl van elke persoon is altijd uniek en dient altijd individueel te worden behandeld.

Als je grootste probleem verslapping is en je uiteindelijke doel het “liftende” effect is, is het misschien een beter idee om voor HIFU te gaan. De diepte van de weefselverstrakking zorgt voor meer prominente resultaten. HIFU is dus de beste keuze voor het strakker maken van de losse huid rond de wangen, het verbeteren van het uiterlijk van een dubbele kin of het “liften” van de wenkbrauwen.

Omdat RF een minder intensieve methode is die weefsels penetreert die niet zo diep zijn als HIFU, kan dit een betere keuze zijn voor het aanpakken van volumeverlies of het behandelen van gevoelige gebieden zoals onder- en bovenoogleden. Dus als u geen of beperkte huidlaxiteit heeft, maar gezichtsvolume verliest, kunt u kiezen voor de RF. Het zal de huid strakker maken, maar ook het effect van meer volume creëren, vooral in het gebied rond de mond.

Zowel HIFU als RF stimuleren de collageenproductie en versnellen de hermodellering van huidweefsels. Ze zijn dus allebei effectief bij de behandeling van rimpels en fijne lijntjes. De beste methode om de tekenen van huiddegeneratie te behandelen, hangt dus af van de mate van huidveroudering en het gebied dat u wilt behandelen.

specificatie
Hifu cartridge
30.000 shots
Gezicht
Lichaam
1.5mm / 3.0mm / 4.5mm
6.0 mm / 9.0 mm /13.0 mm
Optioneel RF handstuk
cartridges
4
10 / 25 / 64 / nano tip
Garantie
1 jaar
Interval tussen elke dot

1mm/ 2mm

Frequentie
7 Hz / 4 Hz / 2Hz
Kleur
Wit
scherm grootte
12.1 Inch TFT Touch LCD
Power Supply
AC110/220V